طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی با همه توان در منطقه ۷ در حال اجرا است

جلسه طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در نواحی شهر تهران این بار در منطقه ۷ با حضور سید محمد فیاض مدیرکل هماهنگی، نظارت و کنترل امور مناطق شهرداری تهران، عبدالمجید رحمانی دبیر مرکز رصد پایش و مدیریت آسیب‌های اجتماعی کلانشهر تهران، شهردار منطقه ۷ برگزار شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۷، در ابتدای جلسه نصراله آبادیان شهردار منطقه ۷ ضمن تاکید بر اینکه طرح ساماندهی آسیب های اجتماعی  با همه توان در منطقه ۷ در حال اجراست به  ارائه گزارشی از فعالیت های اجرا شده در این منطقه  پرداخت و گفت: شناسایی کلونی ها و پاتوق های تجمیع افراد جامعه هدف، تامین گشت حامی شهر و اتوبوس، ناامن سازی معابر و چهارراه ها، از حیث حضور و فعالیت افراد جامعه هدف، اجرای طرح ساماندهی کلونی ها و پاتوق های ویژه شهر تهران توسط واحد گشت فوریت های اجتماعی سازمان، مراقبت دائمی از نقاط آسیب نواحی به منظور صیانت از معابر، میادین و کلونی های پاکسازی شده، بهسازی فضاهای بی دفاع شهری و پاتوق های تجمیع مددجویان جامعه هدف، شناسایی زباله گردها و محل دپوی ضایعات، شناسایی مراکز غیرمجاز و فروش ضایعات تنها بخشی از اقدامات منطقه در فرآیند اجرایی شناسایی بود.

در ادامه سید محمد فیاض مدیرکل هماهنگی، نظارت و کنترل امور مناطق شهرداری تهران ضمن تشریح روند وظایف دستگاه های اجرایی مرتبط با طرح ساماندهی آسیب های اجتماعی افزود: این طرح باید در سه قالب گشت مشترک شهربان و نواحی، گشت پسماند و گشت آسیب های اجتماعی در مناطق اجرا شود.

مدیرکل هماهنگی، نظارت و کنترل امور مناطق شهرداری تهران با بیان اینکه گشت شناسایی و مستندسازی، اطلاع به گشت های اجرایی ذیربط، ضبط و تحویل بار به ایستگاه های میانی از وظایف گشت مشترک شهربان و نواحی و همچنین جمع آوری و مستندسازی ضبط و تحویل بار به ایستگاه میانی، ارجاع عوامل به گشت های آسیب و توقیف و برخورد قضایی و انتظامی از وظایف گشت پسماند خواهد بود گفت: اجرای مراحل جمع آوری زباله گردها و خودروهای غیر مجاز در چهارگام انجام می پذیرد.

فیاض در ادامه افزود: در گام اول توسط شهردار ناحیه محل های غیرمجاز دپوی پسماند در محدوده ناحیه شناسایی و پس از انجام مستندسازی، مراتب جهت اخذ حکم قضایی به شهردار منطقه ارسال می شود سپس در گام دوم باید با راه اندازی گشت حریم بان در هر ناحیه و در دو شیفت کاری جهت مشارکت در طرح و انجام گشت زنی و جمع آوری خشال ها و اطلاع رسانی درباره محل های حضور زباله گردها و خودروهای غیرمجاز به واحدهای گشت پسماند صورت می پذیرد.

مدیرکل هماهنگی، نظارت و کنترل امور مناطق شهرداری تهران با بیان اینکه راه اندازی ۲۵ واحد گشت پسماند در دو شیفت با همراهی ضابطین قضایی یگان حفاظت توسط سازمان مدیریت پسماند جهت جمع آوری زباله گردها و توقیف خودروهای غیرمجاز حمل پسماند بر اساس احکام مطرح شده در گام سوم در صورت می گیرد.

وی در ادامه با تشریح گام چهارم این طرح تأکید کرد: در صورت اثبات و احراز وابستگی عوامل زباله گرد و خودروی غیرمجاز حمل پسماند با پیمانکار طرف قرارداد با مجموعه شهرداری، در اسرع وقت برخورد قانونی با متخلف انجام خواهد شد.

در ادامه عبدالمجید رحمانی دبیر مرکز رصد، پایش و مدیریت آسیب‌های اجتماعی کلانشهر تهران به تشریح چگونگی راه اندازی طرح ساماندهی آسیب های اجتماعی پرداخت و گفت: با توجه به اهمیت رسیدگی و کاهش مباحث مرتبط با آسیب های اجتماعی، نیازمند هماهنگی و همکاری بین بخشی سازمان ها و نهادهای ذیربط هستیم.

رحمانی با اشاره به اینکه به منظور ساماندهی بصری شهر تهران در بحث متکدیان، معتادین متجاهر، جمع آوری پسماند خشک غیر مجاز و دستفروشان، در یک اقدام اصولی، باید چهره پایتخت اصلاح شود، افزود: طرح ساماندهی آسیب های اجتماعی زمانی در شهر تهران به نتیجه مطلوب و دلخواه خواهد رسید که حمایت و همراهی تمامی ارگان ها و دستگاه های متوالی را به دنبال داشته باشد.

دبیر مرکز رصد، پایش و مدیریت آسیب‌های اجتماعی شهر تهران، خاطرنشان کرد: از مجموعه کارهایی که در این طرح دنبال می‌شود؛ بحث ساماندهی مشاغل و زباله‌گردها با معاونت خدمات شهری است. بحث متکدیان، معتادان متجاهر، کودکان کار و خیابان و ساماندهی بی‌خانمان‌ها هم با سازمان خدمات اجتماعی است که ذیل معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران باید کار را دنبال کنند.

انتهای پیام/

۲۹ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۲
کد خبر: 52903

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 2 =