به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱، نصراله آبادیان با اشاره به برگزاری اولین جلسه تخصصی بررسی وضعیت فضاهای بی دفاع شهری که با حضور معاونت های اجتماعی و فرهنگی، خدمات شهری، فنی و عمران، ترافیک و شهرداران نواحی برگزار شد؛ بیان کرد: از سال ۱۳۹۳ سامانه ای در سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی ایجاد شده است که ۱۶۲ نقطه بی دفاع شهری در محدوده منطقه ۱۱ شناسایی و با اقدامات انجام شده در خصوص بهسازی این نقاط تاکنون تعداد آن ها به ۱۲ مورد رسیده است.
آبادیان افزود: در این نشست تخصصی آخرین گزارش از اقدامات انجام شده در راستای بهسازی محیطی و رفع مخاطره از نقاط نا ایمن شامل حل معضل عدم روشنایی در برخی اماکن پرتردد، تخریب و تعیین تکلیف املاک مخروبه و ناایمن، رفع سد معبر، بهسازی محیطی و جداره های فاقد نمای بصری ارائه و مقرر شد در بازه زمانی کوتاه مدت رفع حداکثری معضلات انجام شود. همچنین تشریح اقدامات انجام شده در خصوص تسهیلگری اجتماعی و ارائه کاربست عملیاتی پروژه های بوستان های میر هاشمیان، شهید حججی، قبله، مجتمع هما در حاشیه بزرگراه نواب، و خیابان شوش؛ از مباحث مطروحه مهم در این نشست بود که مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.
شهردار منطقه ۱۱ با بیان این که با اجرای پروژه های کوچک مقیاس در محله ها معضلات بسیاری از نقاط بی دفاع و یا فضاهای خطر آفرین رفع شده است؛ ادامه داد: مهم ترین چالش فضاهای بی دفاع شهری در محدوده این منطقه فقدان نور و یا عدم روشنایی کافی در نقاط کور از جمله زیر پل هلال احمر یا پل جوادیه است. همچنین ساختمان های نیمه کاره و رها شده و یا طرح های در دست اجرا که مراحل اجرای آن تمام نشده از دیگر فضاهای بی دفاع هستند.
آبادیان مشارکت و همکاری تمامی سازمان های ذی ربط به ویژه اداره برق را برای رفع مشکلات شهری حائز اهمیت دانست و بر رفع تعارضات منافع که حاصل آن کم شدن وقوع جرایم وکاهش معضلات اجتماعی خواهد بود؛ تأکید کرد.
شهردار منطقه ۱۱ همچنین از شهروندان خواست در صورت شناسایی نقاط بی دفاع در محله های خود موارد را از طریق سامانه ۱۳۷ معرفی کنند تا اقدامات لازم برای رفع خطر و ارتقای ایمنی آن ها انجام شود.
نظر شما