میانگین مصرف خانگی برق در کشور، ۳۲ درصد و در تهران ۴۲ درصد است

شهر: کردی با اشاره به مصرف برق بالای در تهران گفت: میانگین مصرف خانگی در کشور ۳۲ درصد و در تهران ۴۲ درصد است.  در کل کشور ۳۲ درصد از برق در بخش صنعت و حدود هشت درصد در تهران مصرف می‌شود و در بخش عمومی هم ۲۵ درصد سهم کل کشور و ۹ درصد در تهران است.

به گزارش خبرنگار شهر، آرش کردی مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای تهران، امروز -سه شنبه ۴ آبان ۱۴۰۰- در هجدهمین جلسه شورای شهر تهران گزارشی درباره موضوعات مرتبط با برق تهران ارایه کرد و گفت: حوزه وظایف برق منطقه‌ای استان تهران، کرج و قم را دربرمی‌گیرد و امسال شهروندان محدودیت‌های قطعی برق را در پیک تابستان  تجربه کردند. محدویت‌های قطعی برق، تبعاتی مانند ترافیک و قطعی سرور بانک‌ها و ... را به همراه داشت و نمونه این محدودیت‌ها سبب شد توجه‌ها به صنعت برق جلب شود تا محدودیت‌ها مرتفع شود.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای تهران با بیان اینکه چه بخشی از این محدودیت‌ها به دلیل خشکسالی است، افزود: سدهای ۱۱ هزار مگاواتی برق آبی با محدودیت‌های ۷۰ درصدی در تولید برق مواجه شدند که اثرگذاری‌ آن در کل کشور است و کوچک‌ترین نقص در صنعت برق سایر بخش‌ها را هم درگیر می‌کند.

کردی با توضیح اینکه برق تهران با استان‌های مهم کشور یک شبکه تبادلی دارد، گفت: ۲۰ درصد کل تجهیزات شبکه انتقال برق در تهران و ۲۴ درصد مشترکان صنعت برق در همین محدوده برق تهران است.

او ادامه داد: میانگین مصرف خانگی در کشور ۳۲ درصد و در تهران ۴۲ درصد است. در کل کشور ۳۲ درصد از برق در بخش صنعت و حدود هشت درصد در تهران مصرف می‌شود و در بخش عمومی هم ۲۵ درصد سهم کل کشور و ۹ درصد در تهران است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای تهران با بیان اینکه سه درصد از برق تهران در بخش کشاورزی مصرف می‌شود، افزود: ۷۵ درصد برق تهران را مشترکان مصارف خانگی استفاده می‌کنند.

کردی عنوان کرد: امسال پیک مصرف در منطقه ما ۱۱ هزار و ۶۱۴ مگاوات است که سهم تهران پنج هزار مگاوات بود و نسبت به سال گذشته رشد ۹.۷ درصدی را با توجه به دمای هوا شاهد بودیم. سال ۱۳۹۹ در شهر تهران کل انرژی مصرف شده ۲۰.۷ میلیارد کیلوات ساعت بوده است که این‌ میزان از بسیاری از کشورهای منطقه بیشتر است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای تهران بیان کرد: شبکه شهر تهران دارای پرباری و فرسودگی است. شبکه‌ای استاندارد است که به محض خروج یک قطعه بدون اختلال در شبکه برق، تجهیز دیگری جایگزین شود و شهروندان را دچار مشکل نکند.

کردی با اشاره به اینکه طول عمر تجهیرات شبکه برق ۲۵ تا ۳۰ سال است و این مطلوب نیست، گفت: راه حل این است که پست‌ها و توسعه‌های جدید را جایگزین کنیم. تهران بیشترین خطوط کابلی در کشور را دارد و حدود یک هزار و ۲۰۰ تا  یک هزار و ۳۰۰ کیلومتر خطوط زمینی و ۴۵۰ کیلومتر خطوط هوایی است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای تهران با بیان اینکه پایتخت چهار و نیم میلیون مشترک دارد عنوان کرد: ما با وضع مطلوب فاصله داریم. همکاران در بخش بهره برداری با تعمیرات هوشمند درصدد جبران  هستند تا مشکلات کمتری شهروندان را درگیر کند.

کردی ادامه داد: فاصله معناداری بین شبکه برق تهران با سایر نقاط کشور وجود دارد و تجهیزات برق تهران در هیچ جای کشور استفاده نمی‌شود.

او درباره پست‌های مرکز شهر بیان کرد: پست وسط شهر را gis خواهیم‌ کرد،  این‌پست‌ها گازی و دارای ایمنی است و سر و صدا ندارد. این کار در صورت تحویل زمین در مرکز و نقاط حساس شهر اجرایی شده و سبب نوسازی پست‌های برق خواهد شد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای تهران گفت: وجود ساختمان‌های مسکونی در حریم خطوط برق در محله‌ای مانند تهران پارس مشکل‌ساز است. زمانی‌ که این خطوط برق کشیده شد، این خانه‌ها وجود نداشت. درحال برنامه‌ریزی هستیم که خطوط برق «تهرانپارس» را اصلاح کنیم.

کردی با اشاره به اینکه درصد عمده‌ای از آلودگی هوا مربوط به وسایل نقلیه است، توضیح داد: یک استراتژی وجود دارد که بخشی از خودروها به خودروهای برقی تبدیل می‌شوند. اگر بخواهیم خودروهای برقی را با انرژی‌های فسیلی توسعه دهیم‌، به زیان کشور خواهد بود به طوریکه سوخت فسیلی را به یک خودرو برقی انتقال داده می‌شود که این کار از لحاظ اقتصادی به سود کشور نیست چون راندمان آن از یک خودرو غیر برقی پایین تر خواهد بود.

او تاکید کرد: راه حل این ‌موضوع توسعه انرژی‌های تجدید پذیر در خدمت خودروهای برقی است. برای این منظور کارخانه‌هایی درکشور وجود دارد که از سال آینده بیش از  ۵۰۰ مگاوات سلول‌های خورشیدی را در کشور تولید خواهند کرد.

۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۰
کد خبر: 13886

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 11 =