اجرای طرح زمستان گرم در منطقه ۳

شهردار منطقه ۳ از اجرای طرح زمستان گرم به منظور ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی در این منطقه خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۳، حمید جوانی شهردار منطقه ۳، گفت: در آستانه فصل سرما، برای شناسائی، جذب و ارجاع افراد آسیب دیده و ساماندهی این افراد در مراکز مربوطه همچنین جهت سازماندهی امکانات وتجهیزات منطقه ای، تسریع و تسهیل در ارائه خدمات با افزایش سطح تعامل و همکاری بین بخشی اقدام می شود.  

جوانی افزود: این طرح با آماده باش شبانه‌روزی مرکز خدمات اجتماعی منطقه از اول آبان ماه به اجرا در آمده و تا پایان فروردین ماه ۱۴۰۱ ادامه خواهد داشت. واحدهای گشت شناسایی و گشت ساماندهی شبانه اقدام به هدایت آسیب‌دیدگان اجتماعی به گرمخانه‌ها و سایر مراکز اسکان موقت می‌کنند.

در راستای ساماندهی افراد آسیب‌دیده، ستاد منطقه‌ای تشکیل و ضمن برگزاری جلسات هماهنگی و برنامه‌ریزی، احکام اعضای ستاد ابلاغ و وظایف واحدها تشریح شد. در این طرح ضمن شناسایی نقاط آسیب خیز و فضاهای بی دفاع شهری، جهت بهسازی و رسیدگی به آنها برای کاهش آسیب اقدام می‌شود.

۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۳
کد مطلب: 14075

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =