حضور سازمان نوسازی شهر تهران در کنفرانس بین‌المللی «آینده فضاهای عمومی شهری»

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با شرکت در نشست تخصصی «بازآفرینی شهری» دومین کنفرانس بین‌المللی «آینده فضاهای عمومی شهری»، به ارائه چارچوب ارزیابی و تحلیل تجربیات این سازمان در حوزه فضاهای عمومی شهری و نقش ارتقای کیفیت این فضاها در برنامه بازآفرینی شهر تهران پرداخت.

به گزارش شهر و به نقل از اداره ارتباطات و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، کاوه حاجی‌علی‌اکبری در این کنفرانس به ناکارآمدی‌های موجود در بافت‌ فرسوده شهر تهران و فرآیند ایجاد عرصه‌های عمومی شهری باکیفیت در فضاهای گمشده شهری در قالب برنامه بازآفرینی شهر تهران اشاره کرد.

او ضمن ارائه چارچوبی جامع که براساس مبانی نظری دستورالعمل بهسازی محیطی طراحی و براساس تجربیات عملی سازمان نوسازی شهر تهران توسعه یافته است، به بررسی و ارزیابی پروژه‌های ارتقای کیفیت عرصه‌های عمومی در ۸ بعد شامل دسترسی و ارتباط، نگهداشت، جذابیت، راحتی، درخور بودن، همه‌شمولی، فعالیت و کاربری و ایمنی و امنیت پرداخت. 

علی اکبری ۵ سیاست موردنظر از جمله آسودگی خاطر کاربران، فعالیت فراگیر، حفظ منزلت کاربران در فضا، انعطاف‌پذیری فضا و هم‌پیوندی با محیط پیرامون را به‌عنوان رئوس اصلی برنامه‌ریزی و طراحی فضاهای عمومی معرفی و ضمن مرور نقاط ضعف و قوت این پروژه‌ها، درس‌آموخته‌ها و توصیه‌هایی براساس تجربه‌های سازمان نوسازی در حوزه‌ فضاهای عمومی شهری ارائه کرد.

 گفتنی است؛ در این کنفرانس که به همت دانشگاه تربیت مدرس برگزار شده بود، سایر صاحب‌نظران این حوزه نیز به معرفی دیدگاه خود در حوزه بازآفرینی شهری و فضاهای عمومی پرداختند.

۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۳
کد مطلب: 15358

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =