تدارک ویژه‌برنامه‌های ترویجی،آموزشی و شهروندی در مدارس منطقه ۱۹

شهردار منطقه ۱۹ از تدارک و اجرای ویژه‌برنامه‌های ترویجی و آموزشی در مدارس منطقه خبر داد.  

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، مهدی هدایت با اعلام این خبر گفت: این برنامه ها با توجه به بازگشایی مدارس منطقه و ابلاغ دستورالعمل ویژه در محورهای سبک زندگی ایرانی- اسلامی، حقوق و تکالیف شهروندی، ایمنی و مدیریت بحران، محیط زیست و پسماند و ترافیک و آلودگی هوا و تحقق گفتمان " تهران، کلان شهر الگوی جهان اسلام" در مدارس این منطقه اجرا می شود.
او ارتقای سطح دانش اجتماعی و محیطی دانش آموزان را از اهداف مهم این طرح خواند که با رعایت الزامات اجرایی و مصوبات ستاد ملی کرونا در محدوده زمانی تعیین شده از جمله گستره جغرافیایی مدارس دوستدار شهر، مدارس شهردار مدرسه و مدارس همیار شهر اجرا خواهد شد.
شهردار منطقه ۱۹ عنوان کرد: برهمین اساس نیز ۲۰ درصد از مدارس ابتدایی (طرح همیار شهر) و مدارس متوسطه اولی (طرح شهردار مدرسه) و ۲۰ درصد مدارس متوسطه دوم (طرح دوستدار شهر) که در فعالیت های فرهنگی و اجتماعی با شهرداری تهران همکاری داشتند مشمول اجرای این برنامه می شوند.
هدایت خاطرنشان کرد: کارگاه های آموزشی و ترویجی در محورهای شش گانه آموزش های شهروندی، مدیریت پسماند و محیط زیست، آموزش و مانور آتش نشانی ایمنی در زمستان همراه با توزیع بسته های تشویقی و آموزشی بین دانش آموزان، پخش فیلم در مدارس، برگزاری اردوهای گردشگری و آموزشی، برگزاری کارگاه های آنلاین در بستر سامانه شاد و فضای مجازی مدارس و اجرای نمایش و تئاترهای آموزشی براساس برنامه مدون برگزار می شود.

۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۶
کد خبر: 15359

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 1 =