بعد از دو سال مراسم سالگرد سردار سلیمانی برگزار می‌شود/ پویش نذر حاج قاسم گسترش یابد

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: بعد از دو سال فرصتی که دنبالش بودید تا عقده از دل باز کنید فراهم است. فرصتی که مردم تهران دنبالش بودند تا بتوانند مراسمی درخور سردار سلیمانی برگزار کنند. بعد از یوم الله تشییع سردار سلیمانی این شهر هیچ مراسم بزرگی به خودش ندید.

به گزارش خبرنگار شهر، محمد امین توکلی زاده معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در اولین جلسه ستاد بزرگداشت دومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی - ۲۵ آذر ۱۴۰۰- گفت: بعد از دو سال فرصتی که دنبالش بودید تا عقده از دل باز کنید فراهم است. فرصتی که مردم تهران دنبالش بودند تا بتوانند مراسمی درخور سردار سلیمانی برگزار کنند. بعد از یوم الله تشییع سردار سلیمانی این شهر هیچ مراسم بزرگی به خودش ندید. 
معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران افزود: بر همین اساس رخوت شهر را در بر گرفته بود. اما با سفره ای که حضرت زهرا (س) در این شهر با رخت عزای خود پهن کرد بساط نوکری را فراهم آورد تا برای سالگرد شهید سلیمانی مراسم خوب و شایسته بگیریم.
توکلی زاده ادامه داد: در حال برنامه ریزی و سیاستگذاری برای دومین سالگرد شهید سلیمانی هستیم و سهم شهرداری تهران حمایت از مراسم های مردمی است که در نقطه نقطه این شهر قرار است، برگزار شود.
ا یک حجم وسعی تز درخواست ها و اعلام برنامه های مردمی مواجه هستیم. از حسینیه ها هیات ها مساجد و بیانگر ااین است که نزدم چه مطالبه ای دارند و چه فضایی در گوشه گوشه این شهر شکل گرفته است، 
او اضافه کرد:همه بخش های برای خود کارویژه ای طراحی کردند تا بتوانند در خور نام این شهید کار انجام دهند.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران عنوان کرد: ۲ هزار برنامه را برای سالگرد شهادت حاج قاسم رصد کردیم، از سازمان فرهنگی و هنری گرفته تا همه بخش های تخصصی شهرداری تهران. همه بخش ها برنامه های تخصصی خود  را به ما اعلام کردند.
توکلی زاده بیان کرد: نکته دیگر بحث تشییع شهدای گمنام در روز شهادت حضرت زهرا (س) است. این پیشنهاد در مکتب سردار سلیمانی مطرح شد و می توانیم میزبان شهدای گمنام باشیم و صبح روز شهادت برنامه تشییع شهدا را بعد از گذشت دو سال برای اولین بار شاهد خواهیم بود. 
او یادآور شد: موصوع بعدی پویش نذر حاج قاسم است. این مسأله از ابعاد مردمی مکتب ایشان برخاسته است و همه باید کمک کنیم تا این پویش را گسترش دهیم. این سفره ای است که می تواند دوباره در سالگرد ایشان پهن شود تا با استفاده از آن دردی از درد مردم دوا کنیم و ذره ای از راه حاج قاسم را طی کنیم.
انتهای پیام/

۲۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۱
کد مطلب: 15584

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =