اختصاص بودجه قابل توجه برای رفع معضل کانال عباس آباد

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران از اختصاص بودجه قابل توجه برای رفع معضل کانال عباس آباد شهر ری خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از پایگاه خبری شورای اسلامی شهر تهران، محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در سی و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به تذکر عضو هیئت رئیسه شورا در خصوص کانال عباس آباد شهرری که زمینه ساز مشکل بسیاری برای ساکنان منطقه شده است، گفت: در بازدیدی که از منطقه ۲۰ در طرح رصد داشتیم ما شاهد مشکلات عدیده ای در کانال عباس آباد بودیم. بر اساس ضرورت امر با هماهنگی شهرداری مبلغ قابل توجهی در اصلاحیه بودجه ۱۴۰۰ به این موضوع اختصاص داده شد تا همکاران منطقه کار را برای رفع مشکل و معضلات این کانال آغاز کنند.

وی تاکید کرد: شناسایی مشکلات و انجام اقدامات پیشگیرانه از نتایج بازدیدها و بررسی های میدانی است. همین رویکرد باعث گردیده تا بسیاری ار مشکلات شناسایی و تعیین تکلیف شوند. امیدواریم شهرداری در خصوص رفع این مشکل سرعت عمل داشته و ما شاهد نتیجه بخشی عملکرد در این حوزه در آینده نزدیک باشیم.

انتهای پیام

۳۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۲
کد مطلب: 15775

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =