اخبار اولیه در شبکه‌های اجتماعی درست نیست/ اعزام ۱۰۰ اتوبوس برای جابجایی مسافران

محمدخانی درباره حادثه صبح امروز مترو کرج، توضیحاتی ارایه کرد و از برطرف شدن مشکل خط پنج مترو تا امروز خبر داد.

عبدالمطهر محمدخانی، رییس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران درباره کیفیت حادثه برخورد صبح امروز دو قطار مترو در گفت‌وگو با خبرنگار شهر تأکید کرد: حادثه آن‌طور که دقایق ابتدایی خبر در برخی شبکه‌های اجتماعی منتشر شد، به‌صورت «شاخ به شاخ» نبوده؛ بلکه دو رام قطار از بغل با یکدیگر برخورد داشتند.

او افزود: حسب آخرین اطلاعات دریافتی، در پی بروز حادثه برخورد دو قطار مترو در ایستگاه چیتگر و خارج شدن قطار از ریل، ۲۰ نفر از مسافران مصدوم شده بودند که ۹ نفر از آنان با معاینات اولیه مرخص شدند و ۱۰ نفر دچار مصدومیت سطحی شدند، اما وضعیت یک نفر از مصدومین وخیم است.

محمدخانی درباره تمهیدات در نظر گرفته‌ شده برای خدمت‌رسانی به مسافران مترو، اضافه کرد: واحد اتوبوسرانی تهران و حومه، برای جابجایی مسافران این دو ایستگاه، ۱۰۰ دستگاه اتوبوس دو کابین در محل حضور مستقر کرده است. ناوگان تاکسیرانی نیز پس از این حادثه با فراخوانی، رانندگان تاکسی را به ایستگاه متروی چیتگر اعزام کرده است.

رییس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران درباره بازگشایی مترو گفت: برآوردهای کارشناسان حاکی از آن است که تا امروز مشکل خط ۵ مترو جهت سرویس دهی به شهروندان برطرف می‌شود.

او در پایان درباره «علت اصلی بروز حادثه» نیز بیان داشت: تیم‌های فنی و کارشناسی درحال بررسی فوری حادثه رخ‌داده هستند و علل بروز این حادثه در دست بررسی است. مراتب به محض نهایی شدن به اطلاع شهروندان خواهد رسید.

انتهای پیام

۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۸
کد مطلب: 15832

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =