همکاری شهرداری در دوره قبل با فردی که تخلف ساختمانی داشته است

یک عضو شورای شهر تهران گفت: در منطقه ۲۰ تخلف بزرگی صورت گرفته و ساختمانی بیش از ارتفاع مجاز ساخت و ساز داشته است. اهالی محل می گویند که آقایی لابی گری کرده و متأسفانه اتفاق بدتر اینکه شهرداری در شورای پنجم که دم از مبارزه با فساد زد، پایان کار برای این تخلف و ساخت و ساز غیرمجاز داده است.

به گزارش خبرنگار شهر، مهدی اقراریان سه شنبه- ۲۱ دی ۱۴۰۰- در سی و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران درخصوص ارائه تسهیلات طرح ترافیک به برخی از اقشار مانند خبرنگاران، پزشکان و پرستاران گفت: بسیاری از افراد نیاز به ترددهای ضروری دارند. پیشنهاد می‌کنم دوستان مساعدت‌های لازم را در این زمینه انجام دهند تا برای سال آینده این اقشار مشکلی در زمینه طرح ترافیک نداشته باشند.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران به موضوع ساخت و سازهای غیرمجاز در مدیریت شهری سابق اشاره کرد: در منطقه ۲۰ تخلف بزرگی صورت گرفته و ساختمانی بیش از ارتفاع مجاز ساخت و ساز داشته است. اهالی محل می گویند که آقایی لابی گری کرده و متأسفانه اتفاق بدتر اینکه شهرداری در شورای پنجم که دم از مبارزه با فساد زد، پایان کار برای این تخلف و ساخت و ساز غیرمجاز داده است.

اقراریان بیان کرد: در چند روزی که در ضلع غربی پارک‌ شهر تردد می‌کنم مشاهده کردم ساختمانی یک ‌طبقه اتاق‌های غیرمجاز روی آن ساخته شده که این را هم بعید می‌دانم دارای مجوز باشد و خواستار رسیدگی به این موضوع هستم.

رییس کمیسیون نظارت و حقوقی شورا درباره برخی از انتصابات در سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران گفت: ان‌شاءالله مشکلات در این زمینه حل شود و شاهد رعایت اصول اولیه در این انتصابات باشیم.

انتهای پیام/

۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۸
کد مطلب: 16645

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =