به گزارش خبرنگار شهر، مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران یکشنبه- ۲۶ دی ۱۴۰۰- در چهلمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه امروز، روز فرار شاه از کشور است، گفت: عده ای این روز را ندیدند و به خاطر ندارند، ولی کسانی که دیدند، میدانند که در تهران روز بسیار عجیبی بود.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: در روزهای طاغوت ناگهان گفته شد شاه رفت و این تیتر بزرگ آن روز بود و این در حالی بود که هنوز حکومت شاهنشاهی در کشور پابرجا بود.
چمران با اشاره به اینکه فرار شاه باعث خوشحالی مردم شد، بیان کرد: شاه رفت که رفت. شاه چند بار فرار کرده بود که یکبار آن ۲۸ مرداد بود، ولی این دفعه معلوم بود که شاه رفتنی است و با اشک و گریه کشور را ترک کرد.
او تاکید کرد: حکومت شاه درس عبرتی است برای کسانی که برای قدرت و سلطنتطلبی چشم به حکومت دوختهاند.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به سالروز وفات حضرت امالمبنین مادر حضرت عباس گفت: هر دو بزرگوار نمونههایی از بزرگی و وفاداری به امام حسین(ع) و حضرت فاطمه(س) بودند و وفات ایشان را تسلیت میگوییم.
چمران عنوان کرد: امروز روز تکریم مادران و همسران شهید است. هم مادران و هم همسران شهدا زجر کشیدند و در ثواب شهادت آنها شریک بودند. بر دستان همه مادران عزیز بوسه میزنیم و انشاءالله خداوند اجر کافی در دنیا و آخرت به آنها عطا کند.
او در پایان به ۲۷ دی، سالگرد اعدام شهید نواب صفوی اشاره کرد و یاد و خاطره او را گرامی داشت.
انتهای پیام/
نظر شما