به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۰؛ محمد ناظم رضوی گفت: با تشکیل این کارگروه و بهره گیری از فرصت ها با جمعی خوب، ارزشی و انقلابی می توان اقدامات ارزشمندی را برای مردم رقم زد.
ناظم رضوی اظهار داشت: شهردار تهران نسبت به مدیریت شهری منطقه۲۰ نگاه مثبتی دارند و شهرداری ویژه می تواند در رفع بسیاری از مشکلات تاثیر گذار باشد و قطعا رسانه نیز تاثیر بسزایی در تحقق این مطالبه خواهد داشت.
او با بیان اینکه کارگروه رسانه متشکل از افرادی است که ناظر بر جامعیت موضوعات شهر هستند، افزود: بسیاری از مطالبات را مسئولان محلی نمیتوانند پیگیری کنند و لازم است رسانه ها با توجه به اثرگذاری خود، برخی مطالبات شهروندان را از مسئولان پیگیری کنند.
شهردار منطقه با اشاره به بازنگری در طرح نفرآباد-هاشم آباد با رعایت قوانین میراث فرهنگی و حقوق مجاورین حرم حضرت عبدالعظیم(ع)، گفت: اقدامات خوبی در این راستا انجام شده و گروه های دانشجویی و تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز در این زمینه مطالبه گری داشتند و مدیرکل میراث نیز با احداث طبقه چهارم در محله نفرآباد موافقت کردند. در نتیجه، به میزان قابل توجهی از مشکلات این منطقه کاسته می شود.
ناظم رضوی با بیان اینکه کلیات بودجه شهرداری تهران در شورای شهر اخیرا به تصویب رسیده و در کارگروه های بودجه ای توجهات خوبی به منطقه ۲۰ شده است؛ افزود: برای مجموعه چشمه علی بودجه خوبی در نظر گرفته شده و در راستای احداث پارکینگ طبقاتی در ضلع جنوب حرم حضرت عبدالعظیم(ع) نیز تخصیص بودجه مطرح شده و تسریع در این امر نیازمند حمایت سایر سازمان ها است.
شهردار منطقه در ادامه اظهار داشت: اعتباری برای احداث موزه بزرگ ری در قلعه گبری تخصیص داده شده و بهره برداری از فضاهای فرهنگی مجموعه ایوان ری نیز آغاز خواهد شد.
انتهای پیام
نظر شما