طاق‌های نصرت خیابان ولیعصر(عج) به هلال ماه مزین شدند

با توجه به قرار داشتن در ماه پر خیر و برکت رمضان، ۲۴ المال طرح هلال ماه در خیابان ولیعصر(عج) جانمایی شد.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۳، حسین سیگارودی معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه، هدف از نصب این المان ها را معنوی جلوه دادن چهره شهر، حفظ شعائر اسلامی، افزایش زیبایی های بصری و همخوانی معابر با ماه مبارک رمضان عنوان کرد و افزود:  المان های ماه مبارک رمضان از دسته المان های موقتی هستند که به صورت مقطعی و در یک بازه زمانی مشخص در معابر اصلی این منطقه نصب شد. 
سیگارودی اظهار داشت: المانهای شهری به عنوان یکی از اصلی‌ترین اجزای شهر، می‌تواند نقش بسزایی در ایجاد روابط عاطفی افراد با فضاهای شهری و به تبع آن ارتقای سرزندگی و پویایی این گونه فضاها ایفا کند.
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۳ افزود: نقش المانهای شهری در ارتقای حس تعلق و دلبستگی به مکان، حائز اهمیت است و باید معیارهای زیبایی و چشم نوازی، خاطره‌انگیزی، انتقال معانی و مفاهیم تاریخی، فرهنگی و هویتی را نیز در طراحی المانها مد نظر قرار داد.

انتهای پیام

۲۱ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۸
کد مطلب: 20062

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =