هم‌خون نبودند، اما تقدیرشان در «خون ترور» گره خورد

«فاطمه رادفر» سال‌ها مادری را فراتر از پیوندهای شناسنامه‌ای معنا کرد؛ بانویی که فرزند خودش و فرزند همسرش را زیر یک سقف و با مهری یگانه پروراند تا سرانجام در ۱۶ اسفند ۱۴۰۴ و در جریان حوادث «جنگ رمضان»، سرنوشت این دو برادر در حمله تروریستی خیابان نیایش، در خون به هم پیوند بخورد. دیدار شهردار منطقه ۶ با این مادر صبور، پرده از روایتی کم‌نظیر از ایستادگی، پیوند برادری و ۳۲ روز انتظار برای تفحص پیکرهای مطهر برداشت.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی منطقه ۶؛ سید مرتضی روحانی شهردار منطقه ۶، به همراه رئیس بنیاد شهید منطقه ۶ و ۷ و شهردار ناحیه یک و جمعی از مدیران شهری، با حضور در منزل خانواده شهیدان «پدرام و پوریا آذرمیدوختیان»، از حماسه مادری و صبر زینب‌گونه «فاطمه رادفر» تجلیل کردند.

خانه‌ای که در آن «مادری» مرزهای نسبی را شکست

این خانه از سال ۱۳۶۴ شاهد روایتی انسان‌ساز بود؛ جایی که خانم رادفر پس از ازدواج با مرحوم سرهنگ داود آذرمیدوختیان (از بازنشستگان سرافراز ارتش)، مادری فرزند خردسال همسرش (پوریا) را عاشقانه پذیرفت و او را در کنار فرزند خودش (پدرام، متولد ۱۳۶۵) با یک نگاه، یک مهر و در مکتب غیرت و دین‌داری بزرگ کرد. در تمام این دهه‌ها، واژه «برادر ناتنی» زیر سقف این خانه جایی نداشت و پیوند عاطفی میان این دو برادر، عمیق‌تر از هر نسبت خونی شکل گرفت.

۱۶ اسفند ۱۴۰۴؛ نقطه تلاقی دو برادر در خاکستر ترور

با آغاز وقایع و نبردهای «جنگ رمضان»، کینه کوردلانه تروریسم به قلب پایتخت کشیده شد. در ۱۶ اسفند ۱۴۰۴، حمله تروریستی به خیابان نیایش تهران رخ داد؛ حادثه‌ای خونین که در آن، پوریا و پدرام آذرمیدوختیان همراه با دو تن از همراهانشان به فیض عظیم شهادت نائل آمدند. تقدیر الهی این‌گونه رقم خورد که دو برادری که در بدو تولد هم‌خون نبودند، در خونین‌ترین صحنه دفاع از حریم امنیت وطن، خونشان درهم آمیزد و جاودانه شوند.

۳۲ روز چشم‌انتظاری مادری و آرامش در قطعه ۴۲

سختی این داغ با ۳۲ روز تفحص و چشم‌انتظاری برای شناسایی پیکرهای مطهر دوچندان شد؛ روزهایی که به گواه حاضران، صلابت و ایمان این مادر مانع از شکستن حریم صبر شد. سرانجام در ۲۰ فروردین ۱۴۰۵، پیکرهای پاک این دو شهید بر دوش مردم قدرشناس تشییع و در قطعه ۴۲ بهشت زهرا (س) به خاک سپرده شد.

شهردار منطقه ۶: این خانه نماد استقامت و حقیقت دفاع است

سید مرتضی روحانی، شهردار منطقه ۶ در این دیدار با ادای احترام به روح پدر مرحوم شهیدان و تجلیل از همراهی دیگر فرزند خانواده، «دکتر پیمان آذرمیدوختیان»، اظهار داشت:

«دیدار با چنین خانواده‌هایی به مدیران یادآوری می‌کند که امنیت و عزت این کشور بر چه فداکاری‌هایی استوار است. خانم رادفر نه‌تنها مادریه بی‌مرز را در عمل نشان داد، بلکه با تربیت فرزندانی که در جنگ رمضان پای جان ایستادند و صبری که پس از شهادت آنان نشان داد، الگویی عینی از مقامت را پیش روی ما گذاشت.»

وی افزود: «مدیریت شهری خود را خادم و امانت‌دار خونی می‌داند که برای امنیت شهروندان بر زمین ریخته شده است و نام شهیدان آذرمیدوختیان برای همیشه در تاریخ افتخارات منطقه ۶ و پایتخت خواهد درخشید.»

انتهای پیام/

۶ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۸
کد مطلب: 84986

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =