افزایش ۳۳ درصدی بودجه منطقه ۲۲ در سال جاری/اختصاص ۴۰ درصد از بودجه به احداث و نگهداشت شبکه معابر

شهردار منطقه ۲۲ گفت: احداث زیرساخت‌های شهری اولویت بودجه سال ۱۴۰۱ منطقه ۲۲ خواهد بود، به طوری که ۴۰ درصد این بودجه به احداث و نگهداشت شبکه معابر اختصاص پیدا کرده است.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲، وحید رضا محمدی در  نخستین جلسه شورای معاونان و مدیران شهرداری این محدوده از غرب تهران در سال جدید اظهار داشت: بودجه سال ۱۴۰۱ این منطقه با اهداف ارتقای زیست پذیری ، ایجاد آرامش، ارتقای مشارکت اجتماعی، عدالت اجتماعی و  رشد و تعالی شهروندان در چارچوب برنامه پنج ساله توسعه شهر تهران(۱۳۹۸-۱۴۰۲) صورت می گیرد.

محمدی ادامه داد: خوشبختانه شاهد نگاه مدیران ارشد شهرداری تهران و اعضای شورای اسلامی شهر  تهران به منطقه ۲۲ هستیم که برای رفع چالش ها و توسعه این منطقه با افزایش حدود۳۳ درصدی بودجه نسبت به اعتبار مصوب سال گذشته در روزهای پایانی سال ۱۴۰۰ به منطقه ابلاغ شده است.

وی افزود: ۶۸ درصد از اعتبار مذکور به پروژه ها با ماهیت سرمایه ای و مابقی به پروژه ها با ماهیت هزینه ای اختصاص یافته است.

شهردار منطقه ۲۲ تصریح کرد: با توجه به اینکه این منطقه  در حال شکل گیری بوده و بسیاری از کاربری ها از جمله شبکه معابر آن در حال احداث است حدود ۴۰ درصد اعتبار ابلاغی منطقه به احداث و نگهداشت شبکه معابر و ۲۵ درصد به توسعه و حفظ فضای سبز منطقه اختصاص یافته است.

محمدی ادامه داد: بیشترین سرانه فضای سبز در بین مناطق ۲۲ گانه پایتخت در محدوده منطقه ۲۲ قرار دارد، به طوری که در این محدوده از شهر تهران دو هزار و ۸۰۰ هکتار فضای سبز احداث شده که حفظ و نگهدای این حجم فضای سبز نیازمند اعتبار است که خوشبختانه اختصاص پیدا کرده است.

انتهای پیام 

۲۲ فروردین ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۳
کد مطلب: 20085

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =