جعفر بندی شربیانی در گفتوگو با خبرنگار شهر، در رابطه با طرح «یک چالش، یک راه حل» در حوزه شهرسازی و معماری اظهار کرد: اعتقاد من این است که در پنج دهه گذشته در شهر تهران قوانین، مقررات و ضوابطی که در حوزه شهرسازی تدوین و ابلاغ شده با نگاه بالا به پایین بوده است.
عضو شورای اسلامی شهر تهران همچنین تصریح کرد: این قوانین بدون توجه به نیازهای مردم در آن مقطع زمانی و پشت درهای بسته تدوین شده است.
مخبر و نایب رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به تصمیم خود بر حضور در شهرداریهای مناطق در راستای اجرای طرح «یک چالش، یک راه حل» یادآور شد: در این طرح، جلساتی با کارشناسان حوزه معماری و شهرسازی هر منطقه برگزار می کنیم.
شربیانی با بیان اینکه کارشناسان در مناطق خط مقدم مواجهه با مردم هستند، تصریح کرد: قضاوت مردم نسبت به شهرداری بر اساس موضوع معماری و شهرسازی است. ما از کارشناسان می خواهیم که چالشها و مشکلات را در جایگاه اداری کارشناسی در این خصوص اعلام کنند.
عضو شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه بین ۴۰ تا ۸۰ کارشناس حوزه معماری و شهرسازی در مناطق و نواحی شهرداری مشغول به کار هستند، خاطرنشان کرد: مشکلات و راه حل رفع آن از سوی این کارشناسان در جلساتی که برگزار می کنیم، مطرح میشود.
وی اضافه کرد: تا کنون در ۱۵ منطقه شهرداری حضور یافته ایم که دستاوردهای بسیار خوبی داشته که در تهران کم نظیر بوده است. این دستاوردها به الزامات، لوایح و طرح در کمیسیون معماری و شهرسازی تبدیل می شود.
شربیانی با اینکه خروجی یافتههای طرح «یک چالش، یک راه حل» در بحث نما اثر داشته است، یادآور شد: جلسات پیرامون این طرح در حوزه طرح تفصیلی و فرآیند صدور پروانه که اقداماتی خوبی در این راستا در حال انجام است، تاثیر بسزایی دارد.
وی همچنین تصریح کرد: این جلسات به اندازه ای پربار و سرشار است که نه تنها در دوره فعلی مدیریت شهری بلکه در دورههای آینده نیز از نتایج آن استفاده خواهد شد.
عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: پس از پایان دور اول نشستهای «یک چالش، یک راه حل» در تیرماه امسال، خبرهای خوبی را از دستاوردهای این نشستها به مردم خواهیم داد.
انتهای پیام/
نظر شما