برپایی ۶۰ موکب فرهنگی در جشن لبخند کرامت/استقبال شهروندان از موکب‌های فرهنگی و خدماتی شهرداری تهران 

به مناسبت میلاد امام رضا(ع) و دهه کرامت ۶۰ موکب فرهنگی، خدماتی و پذیرایی به مدت سه روز در سطح شهر تهران به شهروندان خدمات ارائه کردند.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگی شهرداری تهران، همزمان با دهه کرامت و میلاد امام هشتم موکب هایی حدفاصل میدان فردوسی تا میدان انقلاب همراه با برگزاری مراسم آیینی فرهنگی و خدماتی با مشارکت مساجد و هیئات، نیروهای جهادی و گروه های خودجوش مردمی از تاریخ ۱۹ الی ۲۱ خرداد از ساعت ۲۱ الی ۲۳ برپا و از شهروندان تهرانی و محبان و عاشقان آن امام رئوف پذیرایی شد.

فعالیت های این موکب ها شامل حضور کاروان زیر سایه خورشید به همراه پرچم متبرک ضریح آستان قدس رضوی، فضاسازی محیطی متناسب با میلاد امام رضا(ع)، خودروآرایی، پذیرایی از شهروندان، مولودی خوانی، نقالی و اجرای گروه های سرود و ارائه خدمات فرهنگی متنوع به شهروندان بود.

همچنین ادارات کل و سازمان های تابعه شهرداری تهران در روز جمعه هم زمان با اجتماع باشکوه "ولایت عشق" از ساعت ۱۷ الی ۲۱ همراه با اجتماع ارادتمندان و محبان ساحت مقدس امام رضا(ع) نسبت به برپایی و راه اندازی پردیس تخصصی فرهنگی، هنری و ورزشی در جنب درب ورودی دانشگاه تهران اقدام کردند.

انتهای پیام 

۲۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۹
کد مطلب: 22636

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =