لزوم استفاه از ظرفیت نخبگان به عنوان سرمایه‌های انسانی کشور در مدیریت شهری

شهردار منطقه ۱۲ در دومین نشست مجمع نخبگان این منطقه بر استفاده از ظرفیت نخبگان به عنوان سرمایه‌های ارزشمند انسانی کشور در برنامه‌ها و تصمیمات مدیریت شهری تأکید کرد.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲، نشست «مجمع نخبگان منطقه ۱۲» با حضور امیر یزدی، شهردار منطقه و جمعی از نخبگان علمی، فرهنگی، ورزشی و مدیران شهری در سالن جلسات شهرداری منطقه ۱۲ برگزار شد.

نخبگان حاضر در این جلسه، آیت‌الله حسین شاهرودی، پژوهشگر دینی و مجتهد، جبرائیل نوکنده، رئیس موزه ملی ایران، منصوره شایسته، استاد دانشگاه فرهنگیان، استاد مجید هدایتی، استاد خوشنویسی و تذهیب، بهزاد یعقوبی، نویسنده و تاریخ‌پژوه قلب تهران، حمید امیریان، پژوهشگر و مهندس طراح، علی نصراللهی، مخترع دستگاه CNC، سید جعفر تهوری، فعال جهادی و خیّر مدرسه‌ساز، وحید وحدت، قهرمان فیزیک کلاسیک، فاطمه ابراهیمی، سندخوان و تهران‌پژوه، پوریا کاووسی، مخترع، محمدمهدی گوهری، روزنامه‌نگار و طبیعت‌گرد، سیدحسین موسوی، فعال فرهنگی، سعید روشن، پژوهشگر تاریخ شفاهی،  مصطفی کیانتاش پیشکسوت عرصه ورزش زورخانه‌ای، مهدیه لنگری، صنعت‌پژوه، فرناز روان، مقام اول المپیاد ریاضی، سید جمشید سیدی، فعال فرهنگی و اجتماعی و آرش صابری، فعال محلی بودند که در بخش نخست جلسه به بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود برای بهبود وضعیت منطقه پرداختند.

دراین‌باره آیت‌الله شاهرودی با تأکید بر وجه تاریخی منطقه، گفت: بنیان تاریخی و محلی منطقه به‌ویژه محلاتی چون امامزاده یحیی (علیه‌السلام) باید حفظ شود.

نوکنده، رئیس موزه ملی ایران نیز با تأکید بر اینکه منطقه ۱۲ دربردارنده بیشترین موزه‌های کشور است، گفت: بازدیدهای بین‌المللی باید در منطقه ۱۲ افزایش یابد و سازمان‌های مختلف باید در این زمینه تعامل داشته باشند.

در ادامه یعقوبی نویسنده و تاریخ‌پژوه قلب تهران با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در دیدار با ائمه جماعات بیان کرد: ایشان در این دیدار بر استفاده از ظرفیت مساجد تأکید کردند و دغدغه داشتند که مساجد باید در محلات محور باشند. منطقه ۱۲ بیش از ۲۵۰ مسجد دارد که باید فعال‌تر و پویاتر باشند و با استفاده از مشارکت مردم محلی، مساجد منطقه باید به پاتوق‌های فرهنگی و مذهبی تبدیل شوند.

گوهری، فعال حوزه طبیعت‌گردی در زمینه ایجاد مسیرهای گردشگری پیاده سخن گفت و بر ایمن‌سازی مسیرهای پیاده‌رو و ایجاد مسیرهای دوچرخه در منطقه تأکید کرد.

نصراللهی، مخترع دستگاه‌های برش CNC نیز بیان کرد: برای حل مشکل بیکاری جوانان، حمایت از کارآفرینی و حمایت از مخترعان می‌تواند راهکار مناسبی باشد و طی زمان کوتاهی پاسخگوی این معضل باشد.

وحدت، قهرمان فیزیک کلاسیک بر استفاده از ظرفیت قهرمانان و ورزشکاران در حل معضل اعتیاد و افراد بهبودیافته و بیکاری تأکید کرد.

تهوری، فعال جهادی و خیر مدرسه‌ساز نیز حمایت از مدارس و خیریه‌ها را به منظور ارتقای سطح فرهنگ منطقه ۱۲ به عنوان منطقه‌ای تاریخی ضروری دانست.

در بخش دوم جلسه، یزدی، شهردار منطقه ضمن قدردانی از حضور نخبگان قلب تهران با اشاره به شهدای هفتم تیر ۱۳۶۰ گفت: هفتم تیرماه یادآور یکی از نخبگان بزرگ کشور، شهید بهشتی است که یاد و خاطره این شهید بزرگوار را گرامی می‌داریم.

یزدی منطقه ۱۲ را قلب فرهنگ و تاریخ تهران به‌ویژه به دلیل جاذبه‌های فراوان تهران‌گردی از حیث تعدد موزه‌ها و اماکن تاریخی دانست و افزود: بسیاری حوزه‌های علمیه، مدارس، نخبگان فرهنگی و اجتماعی و علمی از این منطقه برخاسته‌اند و این منطقه خاستگاه اولین مظاهر تمدنی مانند اولین مدرسه، اولین بیمارستان و... در تهران و بلکه ایران بوده است.

وی وجود نخبگان و افراد فرهنگی در منطقه ۱۲ را از سرمایه‌ها و دارایی‌های منطقه برشمرد و بیان کرد: شهرداری منطقه ۱۲ درصدد بهره‌گیری از این ظرفیت عظیم است.

در پایان، شهردار قلب طهران ضمن اهدای تقدیرنامه به نخبگان حاضر در جلسه با تأکید بر گسترش تعاملات و ارتباطات شهرداری و مردم ابراز امیدواری کرد، در جلسات آتی در مورد استفاده از این ظرفیت‌ها بحث و بررسی‌های لازم صورت گیرد.

انتهای پیام 

۸ تیر ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۳
کد خبر: 23177

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 7 =