بهسازی ظواهر شهری در خیابان عطار نیشابور منطقه ۲۲

عملیات اجرایی در خیابان عطار نیشابوری محله آبشار منطقه ۲۲در قالب اجرای طرح "راه خدمت" با هدف بهسازی ظواهر شهری و ترمیم و بهسازی معابر به شکل کامل به اجرا درآمد.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۲۲، وحیدرضا محمدی گفت: خیابان عطار نیشابوری یکی از مهم ترین محور های محلی در شمال این منطقه است که نخستین اقدام در اجرای طرح راه خدمت با فعالیت عمرانی آسفالت آغاز شد و در کوتاه ترین زمان ممکن به شکل شبانه روزی عوامل معاونت فنی و عمران اقدام به پخش آسفالت کردند که مورد رضایت ساکنان این محله قرار گرفت.

وی افزود: با توجه به درخواست‌های شهروندان، عملیات بهسازی، تراش و روکش مکانیزه آسفالت این محور با استفاده از چندین تن آسفالت اجرا شد.

شهردار منطقه ادامه داد: مرمت و احداث جداول از دیگر اقدامات صورت گرفته در اجرای طرح راه خدمت در این محور محلی بوده است، همچنین عوامل حوزه خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه نیز فعالیت گسترده ای را در اجرای این طرح داشتند، به طوری که رنگ آمیزی المان های شهری، رسیدگی ویژه به فضای سبز حاشیه محور و نصب علائم ترافیکی از جمله اقدامات انجام شده بوده است.

محمدی ضمن اشاره به اهمیت اقدامات فنی و عمران و خدمات شهری برای جلب رضایت شهروندان خاطرنشان کرد: طی بازدید های میدانی کلیه موارد عمرانی و خدمات شهری در این محور احصا شد و اقدامات مناسبی انجام شده است.

انتهای پیام

۲۷ تیر ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۲
کد مطلب: 23867

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =