رقابت ۱۰ ایده برتر حوزه عفاف و حجاب در رویداد ملی گوهرشاد

دبیر رویداد ملی گوهرشاد گفت: نزدیک به ۷۰ تجربه زیسته در این رویداد ارائه شد که پس از داوری‌های صورت گرفته ۱۰ ایده شامل پنج ایده اقتصادی و پنج ایده فرهنگی برای مرحله نهایی انتخاب شدند.

به گزارش خبرنگار شهر، محمد حسن جعفرزاده در آیین اختتامیه رویداد ملی گوهرشاد «پوشش اصیل ایرانی اسلامی» با بیان اینکه فعالیت های خوبی در عرصه عفاف و حجاب در بخش های مختلف انجام می شود، اظهار کرد: به دلیل حجم کار دشمنان که باعث شده فعالیت های متنوع این عرصه توسط جبهه فرهنگی انقلاب دیده نشود، هم افزایی در این امور مورد توجه قرار گرفت.

مدیرکل فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه نگاه و دغدغه های ما برگرفته از قیام گوهرشاد است، تصریح کرد: در این حادثه افرادی ایستادند و به شهادت رسیدند تا جایگاه عفاف و حجاب حفظ شود؛ بنابراین برنامه ها با محوریت گوهرشاد برگزار شد.

جعفرزاده با تأکید بر اینکه دستگاه ها و نهادهای دولتی پشتیبانی خوبی از این رویداد داشتند، یادآور شد: به دنبال این هستیم که خلأهای موجود در عرصه هم افزایی برطرف شود که از منظر زیبایی شناسی، تقویت عفاف و حجاب و سپردن امور به افراد توانمند در این عرصه، موضوع را مورد توجه قرار دهیم.

وی با اشاره به پیشرانی فعالیت های مردمی در عرصه عفاف و حجاب خاطرنشان کرد: تسهیل گری دستگاه ها و حمایت آنها موجب می شود حلقه های میانی کار خود را به درستی انجام دهند.

دبیر رویداد ملی گوهرشاد با بیان اینکه از ۱۸ تیرماه پویش ها آغاز شد، گفت: در استان ها و دستگاه های دولتی، این رویداد آغاز و با همکاری های صورت گرفته، برنامه به شکل ملی برگزار شد.

وی به فضاسازی محیطی در قالب این رویداد اشاره کرد و افزود: در قالب این رویداد، یک سرود تهیه و در مراسمات مختلف اجرا شد. تلاش ما این بود که یادواره شهدای گوهرشاد را با همکاری آستان قدس برگزار کنیم. در تهران نیز در مساجد ۲۲ منطقه مراسماتی برای یادبود شهدای گوهرشاد برگزار شد.

جعفرزاده با اشاره به برگزاری برنامه هایی در روز ۲۲ تیرماه همزمان با روز عفاف و حجاب اعلام کرد: برنامه های اصلی این رویداد ۲۵ تیرماه آغاز شد؛ اصلی ترین برنامه این رویداد برگزاری نمایشگاه با هم افزایی فرهنگی و اقتصادی بود.

دبیر رویداد ملی گوهرشاد با تأکید بر این نکته که نگاه آینده پژوهی در نشست های تخصصی این رویداد مورد توجه قرار گرفت، یادآور شد: علاوه بر این سعی شد از نگاه و تجربه نیروهای فعال در حوزه عفاف و حجاب استفاده شود و هدف اصلی احصاء تجربیات افراد موفق در این عرصه بود.

وی افزود: با وجود اینکه سیاست های راهبردی خوبی در زمینه عفاف و حجاب داریم اما در حوزه میدانی به مدل های عملیاتی نیاز داریم. نزدیک به ۷۰ تجربه زیسته در این رویداد ارائه شد که پس از داوری های صورت گرفته ۱۰ ایده شامل پنج ایده اقتصادی و پنج ایده فرهنگی برای مرحله نهایی انتخاب شدند.

جعفر زاده از ارائه ۲۵ اثر گرافیکی در این نمایشگاه، خاطرنشان کرد: ۲۰ مهرماه اختتامیه ای برای ایده های فعالانه و عملیاتی حوزه خلاقیت و نوآوری در عرصه عفاف و حجاب برگزار شد. تلاش ما این است که با چنین رویدادهایی، اصالت و زیبایی عفاف تثبیت شود.

انتهای پیام/

۲۹ تیر ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۰
کد خبر: 23925

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 1 =