احصاء بیش از ۱۴۰ پروژه کوچک مقیاس و توسعه محلی در منطقه ۱۹

شهردار منطقه ۱۹ از احصاء بیش از ۱۴۰ پروژه کوچک مقیاس در محلات این منطقه خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از  روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، علی توکلی با اعلام این خبر گفت:این پروژه ها درمقیاس محله ای و با اولویت تأمین خدمات و رفع نیازهای ضروری شهروندان که دارای اعتبار منطقه ای هستند تعریف شده است.

به گفته او طی برگزاری ۹ جلسه تخصصی در محلات در مجموع  ۳۳۶ مسئله و نیاز شناسایی که از بین آن ها نیز ۱۴۵ پروژه کوچک مقیاس تعریف و تأیید نهایی شد.

توکلی درخصوص فرایند معرفی پروژه ها گفت: این پروژه ها طی برگزاری جلسات مستمر در محلات شناسایی و پس از بررسی توسط معاونت های تخصصی، لیست آن ها به منظور بررسی انطباق با دستورالعمل مرکز به معاونت برنامه ریزی منطقه ارائه  شد. در ادامه این فرایند لیست نهایی پروژه های تعیین شده  به کار گروه توسعه محلات شهر تهران ارسال و در نهایت نیز جمع بندی پروژه ها به کار گروه توسعه محلات منطقه ابلاغ خواهد شد.

او از ابلاغ فاز نخست پروژه های کوچک مقیاس محلی ناحیه ۳ که مورد تایید سازمان نوسازی شهر تهران نیز قرار گرفته است خبر داد و افزود: در محلات ناحیه یک و دو که فاقد دفتر و سند توسعه محلات هستند نیز پروژه ها با محوریت معاونت های برنامه ریزی، اخذ نظر شورایاری های محلات و معاونت های تخصصی منطقه جمع آوری و پس از تأیید کارگروه توسعه محلات شهر تهران به مناطق ابلاغ خواهد شد.

۲۵ تیر ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۸
کد مطلب: 2443

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =