به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲، نشست سوده نجفی، عضو هیأترئیسه شورای اسلامی شهر تهران با بانوان کارآفرین و نخبه منطقه ۱۲ برگزار شد.
این نشست که بلافاصله پس از حضور وی در جلسات هفتگی ملاقات مردمی شهردار منطقه به انجام رسید، به بررسی عمده مسائل منطقه بهویژه در حوزه اشتغالآفرینی بانوان اختصاص داشت و با حضور امیر یزدی، شهردار منطقه، آلما فرامرزی، مشاور معاون برنامهریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورا شهرداری تهران، معاونان شهرداری منطقه ۱۲ و جمعی از بانوان کارآفرین و نخبه در سالن کنفرانس شهرداری منطقه ۱۲ به اجرا درآمد.
بر اساس این گزارش، در این نشست نخست، امیر یزدی، شهردار منطقه به معرفی اجمالی ویژگیهای منحصربهفرد منطقه ۱۲ به عنوان قلب طهران پرداخت و گفت: منطقه ۱۲ که به دلیل قرارگرفتن در حصار ناصری بهنوعی «شهر اولیه تهران» به شمار میرود، با وجود بازار تهران به قطب اقتصادی کشور تبدیل شده و با وجود بیش از ۲۵۰ مسجد، ۳۶ حوزه علمیه و حسینیهها و هیئات برجسته، همچنین بیش از ۸۰۰ نقطه برجسته تهرانگردی میتوان آن را قلب فرهنگی تهران نیز دانست.
وی از مهمترین مسائل این منطقه را خالیشدن آن از سکنه برشمرد و یادآور شد: مشکلاتی نظیر سختگیریهای حوزه میراث فرهنگی در ساختوساز یا قرارگرفتن این منطقه در «طرح ترافیک» به مدت نزدیک به ۳۵ سال، آسیبهای اجتماعی خاص خود را نیز در پی داشته است.
شهردار قلب طهران خواستار توجه ویژه شورای اسلامی شهر تهران به این مسائل در تعیین سیاستگذاریها و خطمشیهای مربوط به منطقه ۱۲ شد و ادامه داد: تلاش همه ما بر آن است که انشاءالله با مشارکت فعال مردم هر روز کیفیت زندگی در این منطقه برای شهروندان بهتر شود.
در ادامه نجفی پس از شنیدن درخواستها و پیشنهادات حاضران در جلسه در حوزههای گوناگون مدیریت شهری، ضمن تقدیر از شهردار منطقه به دلیل مهیاکردن بستری برای گردهمآمدن بانوان کارآفرین و نخبه در این جلسه از تعیین ۴ زن در جایگاه مدیران ارشد شهری در منطقه ۱۲ (معاون حمل و نقل و ترافیک، معاون فنی و عمرانی، مشاور شهردار در حوزه عمران و مشاور شهردار در حوزه بانوان) ابراز خرسندی کرد و گفت: نگاه ما در دوره ششم مدیریت شهری این است که حرف مردم را بشنویم و بر اساس دغدغههای مردم، تصمیمسازی کنیم.
وی بر تشکیل یک هیأت اندیشهورز در حوزه بانوان در همه مناطق ۲۲گانه تأکید کرد و افزود: در چنین هیأتی که با حضور افراد از تخصصهای گوناگون خواهد بود، میتوان به بهترین شکل، معضلات و مشکلات منطقه را احصا کرد و بهترین راهکارها را در مورد آنها ارائه داد.
انتهای پیام /
نظر شما