مهدی بابایی در گفتوگو با خبرنگار شهر، درخصوص وضعیت ایمنسازی پاساژ علاءالدین اظهار کرد: طبق اخطاری که شهرداری داده مالک ملزم است نسبت به ایمنسازی نمای ساختمان اقدام کند و این موضوع شفافی است.
عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا همچنین تصریح کرد: پیرو مسدود کردن درب ساختمان، مالک تعهد داده ایمنسازی را سریع تر آغاز کند و در غیر این صورت شهرداری با همراهی قوه قضاییه سختترین تصمیمات را در مورد این ساختمان خواهد گرفت.
وی با اشاره به همکاری قوه قضاییه با شهرداری در ایمنسازی ساختمانهای ناایمن، گفت: دستگاه قضا پیگیر تعیین تکلیف ساختمانهای بحرانی برای ایمنی شهر است و اگر شهرداری تا امروز در این زمینه توفیقاتی داشته به دلیل همراهی و حمایت قوه قضاییه است.
بابایی با اعلام اینکه اولویت در پاساژ علاءالدین ایمنسازی نمای ساختمان است، خاطرنشان کرد: بخشی از ناامنیها توسط مالک رفع شده و بخش کوچکی از آن باقی مانده است؛ مسئله اصلی ایمنسازی نماست که باید سریع تر انجام شود و در غیر این صورت پس از زمانبندی معین، به وضعیت پاساژ رسیدگی خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه از ۱۶ هزار ساختمان شناسایی شده در پایتخت، تاکنون بیش از چهار هزار ساختمان از لحاظ ایمنی سازی مورد بررسی قرار گرفتهاند، تصریح کرد: نتایج بررسیها از سوی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران به مناطق جهت اقدام و رسیدگی ابلاغ میشود.
رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه تأیید ایمنی سازه به سن بنا و دیگر عوامل بستگی دارد، اظهار کرد: در ارزیابیهای صورت گرفته در برخی مناطق همچون منطقه ۵ به دلیل نوساز بودن، تعداد ساختمان های نیازمند به تخریب و نوسازی محدود است.
وی ادامه داد: بخشی از ساختمانهای حیاتی در برخی مناطق از لحاظ ایمنی سازه در دستهبندی D و نیازمند به نوسازی قرار میگیرند که باید برای تخریب و نوسازی آنها تصمیم گرفته شود.
انتهای پیام/
نظر شما