مهدی ولی پور گفت: ما در کشوری زندگی میکنیم که جزء ده کشور حادثه خیز دنیا است و اکثر حوادثی که مردم دنیا با آن روبه شده اند را یا پشت سر گذاشته ایم یا در حال تجربه آن هستیم.
او افزود: در چنین شرایطی، همه ما باید آموزشهای لازم را طی کنیم تا در صورت مواجه با این حوادث کمترین آسیب را ببینیم. اولین آموزش درباره آشنایی با نوع حوادث است همچنین مرحله بعدی آموزشها مربوط به امداد ونجات و دورههای کمکهای اولیه است.
ولی پور بیان کرد: این آموزشها برای ما، باید مانند آموزشهای مدرسه و دانشگاهی حائز اهمیت باشد.
این مقام ارشد در جمعیت هلال احمر گفت: پس از طی کردن دورههای آموزشی، در تمام خانه باید امکانات اولیه مواجه با حوادث تهیه شده باشد. این امکانات شامل مواد غذایی، آب، لوازم گرمایشی کوچک و سایر اقلام ضروری است.
ولی پور ادامه داد: باید توجه کرد که تمام این اقلام باید هر چند وقت یک بار چک شده و در صورت نیاز دوباره شارژ شوند. همچنین تمام اعضای خانواده باید از جای دقیق آن اطلاع داشته باشند.
رییس سازمان امداد و نجات گفت: مردم عزیز باید به این مسئله دقت کنند که در تمام حوادث، هر خانواده باید بتواند به مدت ۷۲ ساعت از خودشان محافظت کنند تا نیرویهای امدادی از راه برسند.
او افزود: این توصیههای شامل همه افراد جامعه در سراسر کشور میشود و به نوع محل زندگی ارتباطی ندارد، زیرا در کشور ما امکان وقوع هر نوع حادثهای وجود دارد.
این مقام مسئول در سازمان امداد و نجات در پاسخ به این سوال که در خانه خود، اینچنین امکاناتی برای مواقع بحرانی تهیه کرده است به میزان گفت: بله، در خانه مواد غذایی و اقلام بهداشتی تهیه کرده ایم. همچنین در اقوام و دوستان تهیه این وسایل را رواج داده ام.
نظر شما