ساماندهی افراد فاقد سرپناه در منطقه۱۳

شهردار منطقه۱۳ از اجرای طرح حامی شهر به صورت روزانه در نواحی چهارگانه این منطقه به منظور جمع آوری افراد فاقد سرپناه خبر داد و گفت: با توجه به برودت هوا و شروع فصل سرما، این طرح در دو شیفت در منطقه اجرایی می شود.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۱۳، محمد هادی علی احمدی با بیان اینکه طرح جمع آوری افراد فاقد سرپناه و آسیب دیدگان اجتماعی توسط اداره آسیب های اجتماعی همه روزه در سطح منطقه در حال اجرا است، افزود: این طرح در قالب «طرح حامی شهر» طی دو شیفت با گشت زنی ون های فوریت های خدمات اجتماعی به مرحله اجرا در آمده است.
او افزود : در این طرح ضمن جمع آوری این افراد توسط کارشناسان اجتماعی ، برای ساماندهی و بهره مندی از برنامه های حمایتی به گرمخانه و مراکز اسکان افراد بی خانمان منتقل می شوند.
محمد هادی علی‌ احمدی از شهروندان خواست تا برای همکاری در اجرای این طرح ، گزارش خود را به سامانه ۱۳۷ اعلام کنند تا در اسرع وقت توسط اداره امور آسیب های اجتماعی پیگیری شود.
انتهای پیام 
۲۳ آبان ۱۴۰۱ - ۰۰:۴۹
کد مطلب: 28354

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =