کارگروه‌های تخصصی با حضور دانشجویان در منطقه ۵ راه‌اندازی می‌شود

شهرداری منطقه ۵ با ابتکاری خاص چهره های دانشجویی منطقه را به یک گفتگوی انتقادی و چالشی دعوت کرد.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۵، احسان شریفی شهردار منطقه در جلسه با دانشجویان علاوه بر خیر مقدم ، به معرفی خود پرداخت و در تلاش صریحی ، کمک دانشجویان را استمداد کرد. 

دانشجویان حاضر از اهمیت توجه به موضوعات مذهبی در شهر تا نیازمندی به ورزش ، برخورد با  سگگردانی ، استفاده از سرای محلات در خدمات بهداشتی بیشتر ، رفت و آمد دانشجویان به دانشگاه ها ، افزایش خطوط اتوبوسرانی ، کمک در احداث شهربازی ، مسجد و درمانگاه ، تسهیل مشاغل مادران ، فضای کار اشتراکی ، توسعه سیستم اطلاع رسانی ، انتقاد از وضعیت پسماند شهری ، هرس درختان ،برخورد با دست فروشان ، هوشمند سازی مدیریت بحران و بی تفاوتی مدیریت شهری به ظرفیت نخبگان صحبت کردند.

در این نشست احسان شریفی شهردار منطقه ۵ ، طی سخنان کوتاهی  به دانشجویان گفت:  باید توکل به خدا و امید را در همه حال در نظر داشته باشیم و از فرصت ها برای ساختن آینده ای موفق تر استفاده کرد و برای اداره شهر به کار برد.

او از دانشجویان خواست که از ظرفیت و توانمندی های خودشان در خصوص نظارت در اجرای ماموریت های مدیریت شهری در سطح شهر استفاده کنند و اظهار  داشت:  هر جا که می توانید دست ما را بگیرید با هر توانی ما استقبال می کنیم و از اینکه نقد شویم ، خوشحال هم هستیم .

شریفی با اشاره به وجود سامانه های  ۱۳۷ و ۱۸۸۸ این مجموعه را مرکزی دانش بنیان دانست که مکانیزم مشارکت شهروندان در اداره شهر را طراحی کرده است.

شریفی با پر اهمیت دانستن هم افزایی نخبگان و ایده پردازان در اداره شهر خواست تخصصی تر کردن موضوعات را در جلسات اتی با دانشجویان داشت و افزود: کار گروه هایی را به کمک خود شما به زودی تشکیل خواهیم داد تا بتوانیم از ظرفیت های شما به نحو احسنت استفاده کرد . 

شهردار منطقه ۵ تاکید کرد: مشکلات کشور کم نیست اما با مشورت جمعی و همفکری می توان بخشی از این مشکلات را حل کرد و بهتر است از خودمان شروع کنیم تا ببینیم به چه اندازه دلسوز و وفادار هستیم و به چه اندازه موثر در اداره جامعه . 

در پایان این نشست شهردار منطقه ۵ خود را از دانشجویان دانست و گفت که همیشه پذیرای پیشنهادات و انتقادات و ... شما هستم. 

از نکات جالب این جلسه ، حضور دختر خانمی ۶ ساله و محجبه بود که به درخواست خودش ، شهردار به او مجموعه کتاب های از داستان ها و اشعار شعرای بزرگ را به زبان کودکان ، اهدا کرد .

انتهای پیام

۱۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۴
کد مطلب: 29437

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =