برف‌روبی و بازگشایی معابر توسط ۱۰ هزار نیروی خدمات شهری و تا پاسی از شب

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری تهران گفت: در زمان بارش برف در تهران ۱۰ هزار نفر نیروی شهرداری مشغول خدمات‌رسانی بودند.

به گزارش خبرنگار شهر، حسین نظری در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بارش برف منجر به ترافیک می‌شود، اظهار کرد: دیروز شاهد بارش برف خوبی در سطح شهر خصوصا در شمال شرق تهران بودیم؛ به طور طبیعی در زمان بارندگی شاهد افزایش ترافیک هستیم و شدت بارش در غروب منجر به ترافیک شامگاهی شد، از طرفی هم اجرای مراسماتی به مناسبت شهادت حضرت فاطمه (س) بر عوامل تشدید ترافیک افزود.

معاون شهردار تهران تاکید کرد: ۱۰ هزار نیروی شهرداری اماکن اصلی را برف روبی کردند و همکاران تا ۱۲ شب با نمک پاشی کار بازگشایی معابر را انجام دادند.

وی با بیان اینکه باید فضای مشارکت های مردمی ایجاد شود، خاطرنشان کرد: نمی گوییم مشکلی وجود ندارد اما این فرهنگ باید ایجاد شود شهروندان در زمان برف از تردد غیرضروری خودداری کنند و در مجموع در این زمینه نیاز به فرهنگ‌سازی داریم.

انتهای پیام/

۴ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۴
کد مطلب: 30017

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =