۸۰ هزار نفر از مراکز ترک اعتیاد تهران خدمات دریافت می کنند

معاون توسعه و امور پیشگیری بهزیستی استان تهران گفت: نزدیک به هشتاد هزار نفر از خدمات مراکز ترک اعتیاد این استان استفاده می کنند تا با مراحل سپری شده بهبود یابند.

به گزارش شهر محسن فتاپور ، با بیان اینکه یکصد و ۸۷ مرکز اقامتی در سراسر استان مشغول به اجرای عملیات پاکسازی معتادان و بهبود هستند، گفت: این تعداد افراد خدمات دریافت می‌کنند. 

او ادامه داد: برگزاری جلسات در قالب دوازده قدم، گروه درمانی، مشاوره‌های فردی و آموزش خانواده و انجام آموزش های پیشگیری از عود و بازگشت به اعتیاد و مهارت های زندگی از جمله خدماتی است که در این مراکز ارائه می شود. 

او با اشاره به اینکه مهارت آموزی و کار آفرینی از برنامه های محوری مراکز ترک اعتیاد است، گفت : ارائه آموزش های شغلی و حرفه ای و همچنین مهارت های لازم زندگی از ابتدایی ترین اقدامات بهزیستی در فراهم آوری شرایط بازگشت بهبودیافتگان به جامعه است. 

 فتاپور با بیان اینکه داشتن شغل مناسب و آموزش های لازم در این خصوص تا حد زیادی جامعه را از شر پدیده شوم اعتیاد واکسینه می کند، گفت: مهارت آموزی و کار آفرینی از برنامه های محوری مراکز ترک اعتیاد هستند که در این خصوص، ریز برنامه های متعددی را به فراخور پراکندگی جغرافیایی خود در دستور کار دارند. 

او داشتن شغل و حرفه مناسب توسط بهبودیافتگان را از شروطی برشمرد که می تواند بازگشت به اعتیاد را کم کرده و یا از بین ببرد و بهزیستی در این خصوص تکالیفی دارد و افزود: در زمینه اشتغالزایی بهبودیافتگان چهار مرکز توانمندسازی و جامعه پذیری در سطح استان تهران راه اندازی کرده ایم که معتادین بدون شغل و کسانی که توسط خانواده خود پذیرش نمی شوند در این مراکز مشغول به کار می‌شوند.

او در ادامه گفت: مددکاران حرفه ای و کارآزموده اقدامات لازم را برای ارتباط این افراد با خانواده های خود به انجام می‌رسانند.

فتاپور دویست نفر را تحت حمایت مراکز توانمندسازی و جامعه پذیری اعلام کرد و در خصوص خدمات ارائه شده گفت: مهارت آموزی، ارائه خدمات مددکاری و روانشناسی و اشتغالزایی مفاهیمی است که در این مراکز  به عنوان خدمت به بهبودیافتگان ارائه می‌شود.

او افزود: ارائه تسهیلات اشتغالزایی با معرفی به بانک های عامل استان و پرداخت حداکثر پانصد میلیون ریال به کسانی که هجده ماه از پاکی آنها سپری شده باشد از جمله اقدامات حمایتی و کاربردی بهزیستی در مسیر اشتغال و بکارگیری این افراد است. 

۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۴
کد خبر: 3007

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 1 =