به گزارش خبرنگار شهر، بهرغم اعلام تعطیلی فردا ۲۴ دی ماه ۱۴۰۱، مراکز خدمات رسان شهرداری تعطیل نیستند و طبق روال معمول آماده خدمت به شهروندان تهرانی در بخش های مختلف هستند.
بر اساس این گزارش، سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران یکی از این بخش ها است که خدمات این میادین روز شنبه مورخ ۱۴۰۱/۱۰/۲۴ برقرار است. به طوریکه میادین و بازارها از ساعت ۸ صبح الی ۱۳ و ۱۴:۳۰ الی ۱۹ خدمات رسانی به شهروندان را در دستور کار دارند.
بخش خدماتی دیگری که فردا تعطیل نیست، مراکز معاینه فنی است. طبق اعلام روابط عمومی ستاد معاینه فنی خودروهای تهران، مراکز معاینه فنی خودرو هم تعطیل نیستند و کلیه مراکز معاینه فنی شهر تهران در روز شنبه مورخ ۲۴ دی ماه فعال و آماده ارائه خدمت به شهروندان هستند.
همچنین بنا بر اعلام مدیرعامل ستاد معاینه فنی در روز شنبه به مناسبت میلاد حضرت فاطمه الزهرا (س)، یک خط ویژه ارائه خدمات معاینه فنی به مراجعه کنندگان بانو در مراکز معاینه فنی بیهقی، شهید آبشناسان، شهید چمران و شقایق اختصاص یافته و این خودروها خارج از نوبت پذیرش می شوند.
گفتنی است؛ دیگر بخش ها و سازمان های خدمت رسان شهرداری مانند پسماند و بهشت زهرا (س) و ... نیز همچون دیگر روزها و طبق روال عادی برای روز شنبه به خدمات رسانی مشغول خواهند بود.
انتهای پیام/
نظر شما