۹ هزار میلیارد تومان از املاک شهرداری بازپس گرفته شد

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با اشاره به بازپس‌گیری ۹ هزار میلیارد تومان از املاک شهرداری گفت: با ایجاد حساب خزانه واحد و بهبود سامانه جامع نیروی انسانی، میزان هزینه‌ها در شهرداری، تفکیک و شفاف شده است.

به گزارش شهر، لطف‌الله فروزنده در خصوص دلایل تحقق سقف بودجه شهرداری تهران در سال جاری، توضیح داد: با ایجاد حساب خزانه واحد، تجمیع حساب‌ها و بهبود سامانه جامع نیروی انسانی، میزان هزینه‌ها در شهرداری تفکیک و شفاف شده است.

وی با بیان اینکه هزینه‌ها رصد و مدیریت می‌شوند، افزود: از یک طرف منابع درآمدی داخل شهرداری مدیریت و ساماندهی شد و همچنین منابع درآمدی خارج از شهرداری اعم از سهم ارزش ‌افزوده، عوارض گمرک، جرایم رانندگی و…. با همکاری سازمان‌های دولتی خصوصا سازمان امور مالیاتی در حال پیگیری است. بنابراین، مدیریت هزینه‌ها و بهبود درآمدها، منابع بودجه شهرداری را محقق کرده است.

فروزنده ضمن اشاره به اینکه صرفه‌جویی در سایر بخش‌ها و برنامه‌ریزی برای افزایش بهره‌وری‌ها نیز صورت گرفته، عنوان کرد: مدیریت امور مجامع در دوره‌های قبل متوقف شده بود. در دوره‌ جدید، اداره کل حسابرسی و امور مجامع به نظارت بر مجامع سازمان‌ها و شرکت‌های شهرداری و ابلاغ بخشنامه‌های لازم به این مجموعه‌ها مشغول است و پیشرفت و نظم بسیار خوبی در امور مجامع سازمان‌ها و شرکت‌ها صورت گرفته است.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با اشاره به استفاده از ظرفیت منابع غیرنقد در پیشبرد پروژه‌های عمرانی، اظهار کرد: در بخش غیرنقد ظرفیت‌های خوب و مناسبی در اختیار داریم که استفاده از آن‌ها باید شفاف و مشخص باشد. از مولدسازی دارایی‌ها برای پروژه‌های عمرانی و همچنین در حوزه املاک و مستغلات و ایجاد ارزش‌افزوده در آن‌ها بهره می‌گیریم.

وی ادامه داد: با بانک شهر توافقات مثبتی در جهت پیشرفت و اجرای پروژه‌ها، مشروط به پرداخت بدهی‌ها از سوی شهرداری تهران صورت گرفته است. همچنین با ایجاد کارگروه متخصص در حوزه شناسایی و تامین مالی منابع، سعی در افزایش درآمد شهرداری تهران داریم.

فروزنده درباره برنامه‌ریزی اقتصادی شهرداری برای  سال آینده عنوان کرد: سال آینده نیز پیگیر مطالبات شهرداری از دولت خواهیم بود. تاکنون ۴ هزار میلیارد تومان بدهی دولت به شهرداری به تایید سازمان حسابرسی کل کشور رسیده است. درصدد هستیم تا با شناسایی مطالبات گذشته، این رقم را افزایش داده و شفاف کنیم.

معاون شهردار تهران با بیان اینکه سامانه جامع املاک را مورد استفاده قرار می‌دهیم، اظهار کرد: ۹ هزار میلیارد از املاک شهرداری که در استفاده اشخاص حقیقی و حقوقی بوده را پیگیری کرده و بازپس گرفتیم. همچنین با شرکای ملکی مذاکراتی صورت گرفته و باید فرآیند مولدسازی آن‌ها با مجوز شورا دنبال شود.

صندوق‌پروژه‌ها و سرمایه‌گذاری در پروژه‌های پایتخت

وی با اشاره به ایجاد صندوق پروژه برای سرمایه‌گذاری جمعی در پروژه‌های شهری بیان کرد: علاوه بر پویش من شهردارم و سایتی که ایجاد شده تا مردم بتوانند پروژه‌های محلات خودشان را اولویت‌بندی کنند، درصدد ایجاد صندوق پروژه برای سرمایه‌گذاری مردم در پروژه‌های شهری هستیم. این موضوع که شهروندان بتوانند مشارکت فعال و نظارت مستمر بر روند اجرای پروژه‌ها داشته باشند از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی در بخش دیگری با اشاره به ساده و شفاف‌سازی قبوض عوارض نوسازی و مدیریت پسماند برای فهم آسان‌تر آن‌ها اظهار کرد: در این بخش دو موضوع خوش‌حسابی و بخشیدن جرایم در دستور کار قرار دارد. راه‌اندازی سامانه پیامکی و پرداخت ماهانه عوارض در سال آینده از برنامه‌های شهرداری تهران است. همچنین در تلاشیم در فیش‌های عوارض، جزئیات هزینه‌شدن آن‌ها در پروژه‌های محلات درج شود.

فروزنده در پایان با اشاره به طرح معاونت مالی برای تشویق شهروندان به پرداخت عوارض بیان کرد: طرح پرداخت ماهیانه عوارض را برای پرداخت آسان عوارض در نظر داریم.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

۲۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۶
کد خبر: 32104

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 9 =