آغاز برنامه‌های متنوع فرهنگی همزمان با هفته جوان

معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه۲۲ از اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی، مشاوره رایگان، کارگاه‌های آموزشی، برپایی نمایشگاه و اردوی هویتی همزمان با میلاد حضرت علی اکبر (ع) و آغاز هفته جوان در این منطقه خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۲۲؛ حسین هوشیار با اعلام این خبر گفت: ویژه برنامه غبارروبی گلزار شهدا با حضور جوانان، جشن جوانان و آینده سازان گام دوم انقلاب و محفل انس با قرآن کریم به اجرا در می آید.

وی ادامه داد: برگزاری مراسم جشن روز جوان و میلاد حضرت علی اکبر(ع) ویژه جوانان در این راستا پیش بینی شده‌ است.

 او خاطرنشان کرد: دیدار با خانواده شهدا با حضور جمعی از جوانان و اردوی ویژه جوانان در این خصوص در نظر گرفته شده ‌است.

هوشیار اظهار داشت: جشن‌های ویژه دختران، برنامه هایی در خصوص خانواده، زندگی پایدار و سالم  با حضور تعدادی از جوانان برگزار خواهد شد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه در ادامه گفت: درهمین خصوص پاکسازی طبیعت با حضور جوانان منطقه۲۲ نیز ترتیب می‌یابد.

وی با اشاره به  آخرین روز از هفته جوان امسال، گفت: همزمان با نیمه شعبان برپایی ایستگاه صلواتی با مشارکت سمن های جوان و برگزاری مسابقه کتابخوانی با موضوع جوان و مهدویت پیش بینی شده‌است.

انتهای پیام/

۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۶
کد مطلب: 32828

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =