لزوم به روزرسانی استانداردهای سامانه‌های نرم‌افزاری در سازمان فاوا

عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران گفت:عدم ارتقاء بسیاری از سامانه های نرم افزاری را در سازمان فاوا شاهد هستیم و باید استانداردها به روز شود تا سطح کیفی خوبی در خدمات ایجاد شود.

به گزارش خبرنگار شهر، علی اصغر قائمی در یکصد و سی و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه  سازمان فاوا نقطه کانونی خدمات شهرداری است، اظهار کرد: سطح خدمات چند سالی است که افت پیدا کرده و در صورت تداوم می تواند مشکلات جدی ایجاد کند.

وی ادامه داد: مسئله اول در یک سال و نیم اخیر، تغییرات متناوب مدیریتی و عدم ثبات مدیریت ارشد این سازمان است و شاهد این بودیم که هرچند ماه یکبار یک سرپرست برای سازمان معرفی می شود که مغایر مصوبات است.

قائمی با بیان اینکه دخالت افرادی خاص که هیچ مسئولیتی ندارد، یکی دیگر از مشکلات است، تصریح کرد: عدم تعیین تکلیف هیئت مدیره این سازمان یکی دیگر از مشکلات است و کسانی که تعیین شدند نیز تخصص و تجربه مرتبط را ندارند.

وی افزود: خردادماه امسال سامانه های شهرداری  تهران مورد حمله سایبری قرار گرفت و هنوز پس از چند ماه، دو قلم تجهیزات قرار بوده خریداری شود که تهیه نشده و آسیب زننده خواهد بود.

عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه اگر به تمدید لایسنس ها بی توجهی شود آسیب پذیری افزایش خواهد یافت، اظهار کرد: تعدادی از تجهیزات امانی از سایر دستگاه ها گرفته شده که بخشی از آن بازگشته و برخی هنوز در شهرداری استفاده می شود.

قائمی تأکید کرد: عدم ارتقاء بسیاری از سامانه های نرم افزاری را نیز در سازمان فاوا شاهد هستیم و باید استانداردها به روز شود تا سطح کیفی خوبی در خدمات ایجاد شود.

وی ادامه داد: بی انگیزگی و عدم پرداخت حق و حقوق قانونی باعث مهاجرت افراد خبره به سایر نهادها و بعضاً به خارج کشور شده است.

انتهای پیام/

۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۱
کد مطلب: 33374

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =