تشکیل قرارگاه خدمات شهری در منطقه۲۲

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲۲ گفت: با توجه به اینکه در ایام نوروز حجم قابل توجهی از گردشگران از شهر تهران و سایر هموطنان به مراکز تفریحی و گردشگری این منطقه مراجعه می کنند، قرارگاهی با محوریت خدمات شهری تشکیل شده تا خدمات رسانی مطلوب تری به شهروندان و هموطنان ارائه شود.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۲۲؛ علیرضا علی بخشی در نخستین جلسه این قرارگاه اظهار داشت:  قرارگاه خدمات شهری با محوریت سه معاونت خدمات شهری و محیط زیست، فنی و عمرانی و حمل و نقل و ترافیک تشکیل شده است تا خدمات رسانی ویژه ای به شهروندان ارائه شود.

وی افزود: باتوجه به اینکه دو محور آزاد راهی تهران_ کرج و تهران_ شمال در این منطقه وجود دارد حجم تردد مسافران نوروزی از این منطقه صورت می گیرد به همین منظور ارائه خدمات به مسافران نوروزی در دستور کار قرار دارد.

معاون خدمات شهری شهرداری منطقه ۲۲ افزود: محیط هایی مانند دریاچه شهدای خلیج فارس، بوستان جنگلی چیتگر، جوانمردان، لتمال کن، آبشار، خرگوش دره و وردآورد در این محدوده غربی تهران وجود دارد که برای خدمات رسانی بیشتر به شهروندان نیروهای اداره فضای سبز و خدمات شهری به شکل ویژه فعال خواهند بود.

علی بخشی تصریح کرد: در قرارگاه خدمات شهری این منطقه به موضوع اولویت بندی فعالیت‌ها و تقسیم کار پرداخته خواهد شد.

انتهای پیام/

۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۵
کد مطلب: 33377

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =