رفع موانع فعالیت سمن‌ها، کلید حل معضلات شهر / شهرداری تهران از ایده‌های سازمان‌های مردم‌نهاد استقبال می‌کند

احمد احمدی صدر با تاکید بر توانایی مردم در حل معضلات شهری، حمایت از سمن‌ها و رفع موانع فعالیت آنان را ضروری دانست.

به گزارش خبرنگارشهر، احمدی‌صدر رییس سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در خصوص موضوع مشارکت‌های مردمی، گفت: در حیطه مشارکت‌های مردمی از سه موضوع غفلت شده است؛ موضوع اول اینکه گفتمان‌سازی اتفاق نیفتاده و تبیین نشده است که اصلا منظور از تشکل‌های مردمی چیست؛ خط‌ کشی‌هایی بین تشکل‌ها وجود دارد که سیاسی یا جناحی است و باید برداشته شود تا بتوانیم از ظرفیت‌های مردم استفاده کنیم.

وی افزود: موضوع دوم این‌که حمایت از تشکل‌ها لازم است در تسهیل مسیرشان نمود پیدا کند. باید تمهیداتی اندیشه شود تا اگر تشکلی خواست به حاکمیت، مردم و شهر کمک کند، با مانع مواجه نشود. در حال حاضر تشکل‌ها در خیلی از موارد تمایل به کمک دارند اما ساختارهای فعلی حاکمیتی بیشتر مانع است و ما در حال مواجهه با مشکل هستیم. این مسأله را باید با قانون‌گذاری در مجلس و شورا حل کرد.

احمدی صدر بیان کرد: موضوع بعدی این است که نگاه ما به سمن‌ها باید فراجناحی باشد و از همه ظرفیت‌های موجود استفاده شود. همین امروز در همین جلسه با ظرفیت‌های بسیار ارزشمندی مواجه شدیم که به اعتقاد من می‌تواند مشکل شهر تهران را حل کند. اگر از ظرفیت‌های مردمی استفاده کنیم خیلی از مشکلات ما حل می‌شود.

رییس سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران ادامه داد: به عنوان مثال در موضوع دفع پسماند، آسیب‌های اجتماعی و موضوعاتی از این دست می‌توانیم با جلب مشارکت مردم اتفاقلت خوبی را رقم بزنیم.تشکیل جلساتی این‌چنین اگر کاربردی باشد و خروجی مناسبی از آن بگیریم می‌تواند موفق باشد و منجر به اتفاقات خوبی در عرصه مشارکت مردمی شود.

وی در خصوص استقبال شهرداری از ایده‌های سازمان‌های مردم‌نهاد تشریح کرد: اگر پروژه‌ای تعریف شود که مشکلی را حل بکند، حتما مدیریت شهری کنار صاحبان پروژه می‌ایستد و کمک می‌کند این اتفاق بیافتد. اگر مجموعه‌ای ایده‌ای دارد که می‌تواند آسیبی را رفع کند،ما حتما استقبال می‌کنیم به شرط این‌که طرح کارشناسی شده باشد و حداقل تا لحظه ارائه بهترین طرح پیشنهادی باشد.

احمدی‌صدر افزود: رویکرد مدیریت شهری توجه به سمن‌ها و مجموعه‌های تشکل‌های مردمی است. این مجموعه‌ها حتما می‌توانند به رفع معضلات کمک کنند. مطمئن باشید که اگر نیروهای محلی نتوانند معضلات محله را حل کنند، مدیریت شهری هم نخواهد توانست به تنهایی از عهده کار بربیاید. لذا هم ما کمک می‌کنیم هم از مردم می‌خواهیم کمک کنند.

انتهای پیام/

۲۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۲
کد مطلب: 33494

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =