به گزارش خبرنگار شهر، پرویز سروری در یکصد و سی و ششمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه روز گذشته در اولین جلسه شورای عالی استانها نماینده شورا در شورای معماری و شهرسازی انتخاب شد، اظهار کرد: از این فرصت برای ارتقاء موضوعات مرتبط با مدیریت شهری استفاده خواهیم کرد.
پرویز سروری با اشاره به تقارن بهار مذهبی و طبیعت، تصریح کرد: توقع ما از شهرداری این است که برنامه ریزی جدی در این زمینه داشته باشد که هم مفرح و شادی آور و هم معنوی باشد.
وی ادامه داد: مدیریت یکپارچه پسماند که افتتاح شد، اقدام قابل توجه و قابل تقدیری است و قرار بر این شده سومین ام.آر.اف نیز در سال آینده به بهره بردای برسد.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه از زمان نصب تابلوهای تهران زیبا پنج هزار نفر به سامانه مراجعه کرده اند، گفت: این نشان می دهد که هنوز تهران برای شهروندان تهرانی نیز ناشناخته است؛ بنده از اقدامات سازمان زیباسازی در معرفی تهران تقدیر می کنم.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز تأکید کرد: تهران به اعتقاد بنده شهری ناشناخته است و معرفی آن بسیاری ضروری است. امیدواریم در معرفی این ظرفیت ها موفق باشیم.
انتهای پیام/
نظر شما