به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۴، محمد امین سالاری پور با بیان اینکه استفاده از نشانه ها و نمادهای دیداری در شهر، در معرفی هویت، فرهنگ و تاریخ موثر است، افزود: در این راستا دارالمومنین تهران که با پیشینه و هویت دوست داشتنی قسمتی از خاطرات شهر است و یاداور مردم متدین و شهید پروری است که در طول تاریخ و همه عرصه ها پای کار ارزش ها ، ایثارگری و انقلاب اسلامی بوده اند، برای سال جدید با ساخت و جانمایی یادمان المان شهدا گامی موثر در زیبایی سیمای شهری و هویتی شهر برداشته است.
وی با اشاره به اجرای این المان که برای نخستین بار با نماد شهدای حوادث شهری احداث و قرار است در میدانگاه امیر کبیر منطقه جانمایی شود، گفت: این یادمان با کیفیت مناسب ، رعایت معماری اسلامی ایرانی و هویت فرهنگی طراحی شده و علاوه بر المان های حجمی، کف سازی، محوطه سازی ، المان جداسازی و ساخت تندیس برای تکمیل و ساخت این نماد در منطقه اجرا می شود.
شهردار منطقه در تشریح ویژگی های این المان منحصر به فرد گفت: در خلق این اثر ۱۴ ستون ایستاده به شکل پر بعنوان المان شهدا در نظر گرفته شده که با وجود مشاهده آثار تخریب(کهنه کاری) روی آنها همچنان استوار است.
وی ادامه داد: این پرها با فواصل دقیق و مشخص نصب میشوند تا بیننده پس از حرکت بدور اثر و با قرار گرفتن در نقطه دید فوکوس شاهد ترکیب تصویر و تماشای تصویری به شکل پرنده ای در حال پرواز است.
سالاری پور با بیان اینکه در این اثر به تصویر سازی تاریخچه شهادت از ابتدا تا به امروز پرداخته شده، گفت:در این یادمان از کاروان کربلا تصویر سازی شروع شده و در ادامه دوران جنگ وجانبازان پس از جنگ و عزاداران حسینی و پیاده روی اربعین به تصویر کشیده شده است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین در فضای این یادمان محل مناسبی برای آوردن نام دارالمومنین تهران در اثر درنظرگرفته شده است، منطقه ای با بیش از ۲۷۰۰ شهید که نقطه عطفی در تاریخ این شهر به شمار می آید و خدمت در آن افتخاری بزرگ است.
انتهای پیام
نظر شما