مرمت و بهسازی قطعه ۲۹ گلزار شهدای بهشت زهرا(س)

بهسازی گلزار شهدا با رعایت حفظ اصالت مزارها و نمادهای هویتی در دستور کار شهرداری منطقه ۱۴ قرار گرفت.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۴، امیر شهرابی شهردار منطقه از اجرای عملیات مرمت و بهسازی قطعه ۲۹ گلزار شهدای بهشت زهرا(س) خبر داد و گفت: این اقدام در دو زون به مساحت مجموعاً ۳۲۰۰ مترمربع با هدف ساماندهی کالبدی، زیرسازی و حفظ اصالت مزار شهدا در حال اجراست.

وی با بیان اینکه گلزار شهدا از بزرگ‌ترین ظرفیت‌های معنوی و میراث هویتی کشور محسوب می‌شود، افزود: دارالمؤمنین تهران، با پیشینه و هویت تاریخی خود، بیش از ۲۵۰۰ شهید والامقامی را تقدیم این سرزمین کرده است که هر کدام نماد ایستادگی، پایداری و طلایه‌داری در مسیر انقلاب و میهن اسلامی هستند.

شهرابی ضمن بازدید از روند اجرای عملیات بهسازی و بازپیرایی محدوده مأموریتی منطقه ۱۴ تاکید کرد: بر ما واجب است که به عنوان خادمان شهری، با تمام توان، میراث‌دار حقیقی این عزیزان باشیم و با رعایت بالاترین سطوح تکریم و احترام، مزار مطهر آنان را که یادآور عهد ناگسستنی مردم با آرمان‌های انقلاب است، بهسازی و پاس بداریم.

وی ادامه داد: بر این اساسدر قطعه ۲۹ گلزار شهدا بهشت زهرا(س)، عملیات زیرسازی و سنگفرش در دو زون، هر یک به وسعت ۱۶۰۰ مترمربع در حال انجام است. همچنین ساماندهی فضای قبور در یک ردیف، جمع‌آوری سقف‌های قدیمی و اجرای فرم جدید مطابق طراحی مصوب در دست اجراست.

شهرابی ضمن اشاره به جایگاه معنوی گلزار شهدا گفت: یکی از بزرگ‌ترین افتخارات ما در مدیریت شهری، نوکری شهدا و خانواده معظم آنان است. به همین منظور، مرمت و بهسازی قطعات گلزار شهدا در نقاط مختلف، با رعایت کامل اصل حفظ سنگ، حجله و نمادهای مزار شهدا در دستور کار قرار گرفته است. شهرابی در پایان تأکید کرد:

در مجموعه فنی و عمرانی منطقه و با همکاری سازمان بهشت زهرا(س) اهتمام داریم عملیات مورد نظر در کوتاه ترین زمان به اتمام برسد تا این قطعات نیز به‌شکلی آبرومندانه در شأن مقام والای شهدا و خانواده آنان ساماندهی شود.

انتهای پیام/

۹ آذر ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۶
کد خبر: 75222

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 8 =