ساخت دوربرگردان بزرگراه شهید زین الدین

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه چهار تهران از احداث دوربرگردان و اصلاح رمپ دسترسی مسیر غرب به جنوب بزرگراه شهید زین الدین – بزرگراه امام علی(ع) - خیابان شهید محمدی (ریحانی) خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۴، " مهدی اناری" در این باره گفت: با توجه به رخداد تصادفات مکرر در تقاطع دسترسی مسیر غرب به جنوب بزرگراه شهید زین الدین – بزرگراه امام علی(ع) - خیابان شهید محمدی و به منظور حذف مقطع پرتصادف و یا دارای پتانسیل تصادفات مذکور، اجرای این طرح در دستور کار معاونت حمل و نقل و ترافیک منطقه قرار گرفت.
او با اشاره به اقدامات انجام گرفته این عملیات گفت: تا به امرروز  تناژ مصرفی حدود ۵۱۰ تن در متراژ ۳۹۵۸ مترمربع روکش آسفالت در مسیر مذکور استفاده شده است.
معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه در پایان گفت: امید است با انجام چنین عملیاتی تا جای ممکن شاهد تصادفات کم و کمتری باشیم و سلامت و رضایت شهروندان را فراهم نماییم.
 

۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۴
کد مطلب: 3396

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =