روز طبیعت را در آرامش میزبان خانواده‌ها بودیم

شهردار منطقه ۵ از برگزاری مراسمات ویژه‌ای برای شهروندان و گردشگران در محلات و بوستان‌های منطقه در روز طبیعت خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۵، احسان شریفی با اشاره به اینکه این برنامه‌ها شامل برنامه‌های فرهنگی، موسیقی اقوام، ویژه برنامه‌های شاد و پر نشاطی مانند ورزش برای تمامی اقشار، نورافشانی و مراسم معنوی مرتبط با ایام نورانی رمضان است، گفت: در روز طبیعت نیز ۲۱۴‍بوستان های منطقه پذیرای گردشگران روز طبیعت شد.

او افزود :به این منظور  و برای رفاه و رضایت بسیاری از مسافران و شهروندان برای حضور در بوستان های جنگلی و محلی منطقه از جمله بوستان جوانمردان ، کوهسار ، الهام و...، رسیدگی به نظافت، امنیت و آسایش این فضاها  از اولویت های مدیریت شهری منطقه به شمار می رود.

شریفی با اشاره به اینکه خوشبختانه امسال روزهای ملکوتی ماه رمضان با فصل بهار تقارن پیدا کرده است،اظهار داشت: از این رو مثل هرسال در  بوستان‌های منتخب منطقه نماز جماعت ظهر و عصر به اقامه شد و برای افطار بوستان‌های منتخب میعاد و الهام تا پاسی از شب پذیرای میهمانان بودند.

او همچنین به بازدید  و حضور مستمر شهرداران نواحی، استقرار نیروها و تانکرهای آماده به کار سازمان آتش نشانی، اورژانس، نیروی انتظامی، پلیس راهور و گشت‌های نگهبانی در بوستان های شاخص منطقه اشاره کرد و گفت: برای جلوگیری از هرگونه ناامنی در تعامل با سازمان آتش نشانی و عوامل نیروی انتظامی در بوستان ها از وقوع هرگونه حادثه پیشگیری شد.

احسان شریفی در پایان خاطرنشان کرد: در این روز همچنین به منظور داشتن شهری سلامت و آراسته، در قالب برنامه های متنوع نسبت به توزیع کیسه های زباله بین شهروندان و آموزش های زیست محیطی و تفکیک پسماند از مبدا به خانواده ها ، همچنین برپایی غرفه های متعدد آموزشی و جمع آوری پسماندهای تر باتوجه به حضور شهروندان در بوستان‌ها و در راستای ترویج فرهنگ تفکیک از مبدا، غرفه های سلامت و توزیع بسته‌های آموزشی و ۵۰۰۰ بادکنک بین کودکان  اقدام شد.

شهردار منطقه ۵، با اشاره به حضور همکاران و خادمین مدیریت شهری در ایام نوروز در محل کار اظهار داشت: تلاش همه خانواده شهرداری بر این بود که تعطیلات نوروز، برای خانواده ها و همه شهروندان بدون مخاطره و خاطره انگیز شود که به لطف خدا و همت همکاران ، ما این ایام را بدون هیچگونه مشکلی گذراندیم و با دنیای از انرژی مثبت وارد برنامه‌های خدمت رسانی در سال جدید شدیم.

انتهای پیام/

۱۴ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۷
کد مطلب: 34356

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =