منطقه ۵ به استقبال برگزاری با شکوه روز قدس در محله تاریخی و انقلابی کن می رود

شهردار منطقه پنج از آمادگی کامل این منطقه به منظور هر چه با شکوه تر برگزار شدن راهپیمایی روز جهانی_قدس خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۵، احسان شریفی گفت : راهپیمایی روز جهانی قدس در کن و پس از نماز عبادی سیاسی جمعه از مقابل مصلی کن تا ایستگاه یخچال برگزار می شود.

او اظهار داشت : همکاران خدمات شهری و ترافیکی منطقه مسیر راهپیمایی را مورد توجه قرار داده اند و اقدامات ترافیکی در خصوص مدیریت ترافیک در کن و همچنین نظافت مستمر محل ، کنترل مخازن ، حضور تیم های مستقری خدمات شهری از نمونه اقدامات منطقه است. 

 شهردار منطقه ۵ ادامه داد :  نصب بنرهای اطلاع رسانی ، مشارکت در اجرای بخش فرهنگی برنامه استیج ، همکاری با ناحیه مقاومت بسیج قدس در اجرای برنامه‌های فرهنگی _ تبیینی و اطلاع رسانی شهری از موضوع روز جهانی قدس و همچنین تولید سرود « جمعه قدس » با مشارکت بسیجیان محله باغ فیض که در شبکه های مختلف سیما هم اکنون در حال پخش است، از دیگر فعالیت‌های این رویداد مهم است.

شهردار منطقه امید و زندگی، به همکاری بسیار خوب شهرداری، بسیج، بخشداری و ستاد نماز جمعه کن در خصوص اجرای برنامه های روز قدس اشاره کرد و افزود:  در سرای محلات منتخب و همچنین با همکاری حوزه مقاومت بسیج شهید چمران منطقه ۵ نیز فضاسازی و جلسات روشنگری در این خصوص برگزار شده است.

او در پایان از عموم شهروندان انقلابی و مومن منطقه دعوت کرد تا با حضور در این راهپیمایی از آرمان های مردم مبارز و قهرمان فلسطین حمایت کرده و اعتراض خود را به بی تفاوتی های مستمر بخشی از قدرت ها به جنایات رژیم صهیونسیتی در قبال این ملت اعلام دارند.

انتهای پیام/

۲۴ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۱
کد خبر: 34739

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 0 =