فرآیند پایش عملکرد نواحی منطقه۱۱ آغاز شد

معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی منطقه۱۱ تهران از آغاز عملیات میدانی پایش عملکرد نواحی خبر داد .

به گزارش شهر به نقل از  روابط عمومی منطقه۱۱؛ علی رزم آور معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی این منطقه اعلام کرد: با عنایت به لزوم بررسی نقاط ضعف و قوت عملکرد شهرداری در سطح محلات منطقه، فرآیند پایش داخلی عملکرد نواحی بر اساس بازدیدهای میدانی توسط حوزه برنامه‌ریزی آغاز شده است.

وی افزود: در این فرآیند که به صورت میدانی و بر اساس بازدیدهای کوچه به کوچه از محلات منطقه توسط کارشناسان متخصص اداره پایش و ارزیابی عملکرد منطقه صورت می‌گیرد؛ در مرحلۀ اول نقاط ضعف و قوت شناسایی و در مرحلۀ بعد جهت رفع نواقص و معضلات گزارش مرتبط به شهرداران نواحی اعلام می‌شود.

همچنین جهت کسب نتیجه از این اقدامات، کارنامه ارزیابی ناحیه به صورت سه ماهه و بر اساس میزان بهبود وضعیت محلات و همچنین موضوعات مرتبط با اجرای پروژه‌های توسعه محله‌ای، وضعیت درآمدی و وضعیت پیام‌های ١٣٧ به شهردار و مدیران منطقه اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/

۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۲
کد خبر: 35301

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 10 =