عملیات بهسازی مسیر ویژه اتوبوس‌های تندرو در بزرگراه آیت الله سعیدی

شهردار منطقه ۹ از اجرای عملیات آسفالت مکانیزه مسیر ویژه اتوبوس های تندرو در محور بزرگراه آیت الله سعیدی محور شمال به جنوب به مقدار ۳۹۰ تن خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۹؛ سیدمحمدرحیم مرتضوی با اعلام خبر بهسازی مسیر ویژه اتوبوس‌های تندرو، گفت:  در راستای پیشگیری از ایراد خسارت به سیستم تعلیق اتوبوس های تندرو، جلوگیری از انحراف مسیر اتوبوس ها و بروز سوانح جانی و مالی؛ عملیات روکش و لکه گیری آسفالت مسیر ویژه اتوبوس‌های تندرو به صورت مستمر در حال اجراست.

شهردار منطقه ۹ با تاکید بر اینکه  یکی از اولویت های مدیریت شهری ارائه خدمت رسانی مطلوب است، تصریح کرد: در همین راستا و به منظور تسهیل در تردد وسایل نقلیه، عملیات آسفالت مکانیزه مسیر اتوبوسهای تندرو به مقدار ۳۹۰ تن در بزرگراه آیت الله سعیدی محور شمال به جنوب انجام شد.

انتهای پیام/

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۹
کد خبر: 35856

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 4 =