در فضای سبز، کیفیت مبتنی بر کمیت مورد انتظار است

در نشست شورای مدیران، گزارش عملکرد اداره فضای سبز منطقه ارائه و نقطه نظرات حاضرین نسبت به عملکرد این حوزه بیان شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲؛ علی نوذرپور با اشاره به موضوع فضای سبز به عنوان یکی از موضوعات استراتژیک و حائز اهمیت در منطقه گفت: یکی از برنامه های جدی من از زمان مدیریت شهری در منطقه ۲۲، رسیدگی به کیفیت فضای سبز منطقه بوده است.

او بر لزوم ارائه گزارش ها مبتنی بر شاخص ها و استانداردها تاکید کرد و افزود: در مدیریت فضای سبز باید برخورد حرفه ای صورت بگیرد. آمارها نشان می دهد در فضای سبز بخصوص در میزان کمیت آن، پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته ایم و این در حالی است که در فضای سبز کیفیت مبتنی بر کمیت مورد انتظار است.

نوذرپورخاطر نشان کرد: اعتقاد من بر مدیریت مبتنی بر مشورت و استفاده از خرد جمعی است. استفاده از نظرات و ایده ها و عقل جمعی بهتر می تواند مدیریت یک سازمان را راهبری کند.

او در ادامه افزود: انتخاب مدیران باید بر اساس دانش، تخصص، سلامت و پاکدستی باشد و من معتقدم از ظرفیت نیروی انسانی در سازمان ها به خوبی استفاده نشده است. برای ارتقاء فضای سبز منطقه نیاز به مطالعه، پژوهش و برنامه ریزی دقیق وجود دارد و این امر باید در تمامی حوزه ها مورد توجه قرار گیرد.

نوذرپور ضمن تقدیر از تلاش های رئیس اداره فضای سبز و گام های مهمی که او در ایجاد زیرساخت های فضای سبز داشته اند، بر لزوم هوشمندسازی مدیریت فضای سبز منطقه ۲۲ تاکید کرد و گفت: برای بهبود عملکرد مدیریت شهری منطقه، ارزیابی های مستمر لازم است و هیچ کس نباید از نقد عملکرد یکدیگر هراسی داشته باشد.

۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۰
کد مطلب: 3586

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =