زهرا شمساحسان در گفتوگو با خبرنگار شهر، با بیان اینکه در سال گذشته به علت فرسوده شدن فضاها و تجهیزات ورزشی، فعالیت حدود ۵۰ مجموعه ورزشی متوقف شده بود، اظهار کرد: این فضاها از چرخه ارائه خدمات ورزشی به شهروندان خارج شده بودند.
رئیس کمیته ورزش شورای اسلامی شهر تهران همچنین تصریح کرد: با در نظر گرفتن اعتبارات مناسب توسط شورا در بودجه سال ۱۴۰۲ شهرداری تهران و پیگیریهای مستمری که از سوی شهرداری و به ویژه سازمان ورزش انجام شد، این مجموعهها با مشارکت بخش خصوصی تجهیز و بازسازی شده و قبل از فصل تابستان آماده خدمات رسانی به شهروندان خواهند شد.
وی با بیان اینکه تعداد زیادی از این مجموعهها هم اکنون به چرخه خدماترسانی بازگشتهاند، یادآور شد: با اعتباراتی که در نظر گرفته شده سایر مجموعههای ورزشی نیز در حال تجهیز و بازسازی هستند تا با کیفیت بهتری به شهروندان خدمات ارائه کنند.
شمساحسان همچنین خاطرنشان کرد: علاوه بر این، بودجه و اعتبارات لازم به شهرداریهای مناطق ۲۲ گانه و سازمان ورزش داده شده تا بتوانند مسابقات ورزشی و جشنوارههای تفریحی- ورزشی متنوع و متعددی را برای شهروندان به مرحله اجرا بگذارند.
عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در خصوص وضعیت مناطق ۲۲ گانه شهرداری از لحاظ برخورداری از سرانههای ورزشی، گفت: مطالعات انجام شده در کلانشهر تهران بر روی سطوح و سرانه ورزشی، حاکی از این است که بین واقعیتهای موجود و نیازهای مردم در رابطه با فضاهای ورزشی فاصله زیادی وجود دارد.
وی اضافه کرد: سرانه فضای ورزشی در تهران در مقایسه با سرانه مطلوب جهانی پایینتر است اما در مقایسه با طرح جامع تهران که معادل ۸۲/۱ متر مربع برای هر نفر تعیین شد، از شرایط نسبتاً مطلوبی برخوردار بوده است.
شمساحسان تأکید کرد: این مطلوبیت به این معنا نیست که همه مناطق، از میزان مطلوبی از سرانه ورزشی بهره مندند؛ چراکه نحوه توزیع و پراکنش نامناسب فضای ورزشی در سطح شهر تهران مانع استفاده مطلوب از آنها توسط برخی شهروندان شده است.
وی با بیان اینکه برخی مناطق کلانشهر تهران از سرانه ورزشی بالایی برخوردار هستند، اظهار کرد: این امر باعث نزدیک شدن و یا رسیدن این مناطق به استانداردهای جهانی در سرانه فضای ورزشی شده است.
رئیس کمیته ورزش شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه بر اساس نتایج تحقیق مذکور در ۱۶ منطقه از مناطق شهر تهران، سرانه فضاهای ورزشی کمتر از میانگین سرانه پیشنهادی طرح جامع شهر تهران است، یادآور شد: نتایج نشان داده که توزیع فضاهای ورزشی در سطح مناطق بهطور عادلانه صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه مناطق ۹، ۱۴، ۱۵، ۲۱ و ۲۲ در مقایسه با مناطق دیگر از سرانه ورزشی مطلوبی برخوردار هستند، گفت: سرانه فضای ورزشی مناطق ۲، ۳، ۴، ۱۶، ۱۸، ۱۹ و ۲۰ قابل قبول است و مناطق ۵، ۶، ۷، ۸، ۱۰، ۱۱، ۱۲، ۱۳ و ۱۷ که غالباً دارای بافت فشرده و تراکم جمعیتی بالایی هستند با کمبود فضای ورزشی مواجهاند.
انتهای پیام/
نظر شما