اجرای طرح رصد هفتگی در مناطق ۲۲گانه با هدف شناسایی و پیگیری پروژه‌های سرمایه‌گذاری

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران از اجرای طرح نظارت هفته‌ای و حضور کارشناسان سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی در مناطق ۲۲ گانه شهر تهران با هدف شناسایی فرصت‌های جدید و رصد طرح‌های در دست اجرا خبر داد.

نوید خاصه باف در گفت و گو با خبرنگار شهر گفت: طرح نظارت هفته ای و حضور کارشناسان سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی در مناطق ۲۲ گانه شهر تهران با هدف شناسایی فرصت های جدید و رصد طرح های در دست اجرا از ابتدای سال به صورت ویژه در حال انجام است.

وی با بیان اینکه یکی از حلقه های مفقوده ای که در موضوع جذب سرمایه گذار برای پروژه های شهری پایتخت وجود داشت، موضوع نظارت و رصد پروژه ها بود، افزود: درواقع در سنوات گذشته سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری تهران به یک مرکزی برای مراجعه مکرر مدیران سرمایه گذاری مناطق و سرمایه گذاران تبدیل شده بود که تنها باید به حل مسائل و مشکلات موجود در این زمینه می پرداخت.

در سنوات گذشته نظارت درستی بر عملکرد و ارزیابی آنها وجود نداشته

مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری تهران ادامه داد: با بررسی های انجام شده به این نتیجه رسیدیم که به جای ایجاد ترافیک انسانی و مراجعات هر روزه در سازمان؛ ما و کارشناسان سازمان به تمامی مناطق برویم تا از نزدیک با ابعاد پروژه ها آشنا شده و به حل مسائل و مشکلات موجود در این زمینه بپردازیم.

وی بیان کرد: از زمانی که این طرح به صورت هدفمند در حال انجام است، نه تنها انگیزه بیشتری برای مناطق ایجاد شده، بلکه یکسری مشکلات مشترک که در تمام مناطق وجود دارد، مانند طولانی شدن مدت اجرای پروژه ها و زمان بررسی فرصت ها توسط سازمان احصاء و برای رفع آن برنامه ریزی های لازم انجام شده است.

خاصه باف یادآور شد: به عنوان مثال برای کاهش زمان بررسی فرصت های سرمایه گذاری و اجرای پروژه ها یکسری از اختیارات سازمان را به مناطق تفویض کردیم.

وی با اشاره به اینکه در تمام مناطق ۲۲گانه شهر تهران یک مدیر سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی حضور دارد، تاکید کرد: در سنوات گذشته نظارت درستی بر عملکرد و ارزیابی آنها وجود نداشته و به صورت یک پست اداری فرمالیته با آن برخورد می شده است.

مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری تهران در ادامه گفت: اکنون هم عملکرد مدیران سرمایه گذاری مناطق بررسی و ارزیابی می شود و هم اینکه ما در جریان پروژه های در حال اجرا در مناطق قرار می گیریم.

پروسه سرمایه گذاری مشارکتی بین ۳ تا ۱۰ سال به طول می انجامد

وی با بیان اینکه معرفی فرصت های سرمایه گذاری در مناطق در واقع درآمدی است که قرار است در سامانه بانکی عاید شهرداری تهران شود، افزود: به رغم اینکه پروسه سرمایه گذاری مشارکتی بین ۳ تا ۱۰ سال به طول می انجامد، اما متاسفانه در سال های گذشته شهرداری مناطق به دنبال کسب درآمدهای سالانه، ماهانه و روزانه بودند و فرصت های سرمایه گذاری را به عنوان یک درآمد برای آینده در نظر نمی گرفتند.

نوید خاصه باف ادامه داد: در دوره گذشته بیشتر معاونان مالی در حوزه درآمدهای شهری به فروش زمین، شهر، تراکم و یا عوارض شهری توجه داشته و این منابع را به عنوان منابع درآمد مستمر و پایدار خود در نظر گرفته بودند و توجهی به موضوع جذب سرمایه گذار و معرفی فرصت های سرمایه گذاری نداشتند. این در حالی است که تا قبل از این، به موضوع سرمایه گذاری توجه ویژه ای شده بود.

وی بیان کرد: در این دوره مدیریت شهری نیزبه گونه ای برنامه ریزی شده تا معاونان مالی و اقتصاد شهری مناطق ۲۲گانه در کنار درآمدهای پایدار خود به قرصت های سرمایه گذاری نیز توجه ویژه ای داشته باشند چرا که در هر منطقه یک پتانسیل خاصی برای سرمایه گذاری از نوسازی بافت فرسوده تا موضوعات فرهنگی و گردشگری وجود دارد.

مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری تهران یادآور شد: اجرای پروژه های مشارکتی سرمایه گذاری نه تنها ارزش افزوده برای منطقه و یا محله ایجاد می کند، بلکه سرانه های عمومی شهر را در این محدوده ها افزایش می دهد.

اجرای طرح رصد پروژه های سرمایه گذاری و حضور در مناطق

وی با بیان اینکه طرح رصد پروژه های سرمایه گذاری و حضور در مناطق از ابتدای امسال به صورت ویژه و خاص دنبال می شود، تاکید کرد: مراجعات کارشناسان به مناطق به صورت هفته ای انجام می شود و ماهی یک بار نیز جلساتی با مدیران سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی در سازمان برگزار می شود.

خاصه باف در ادامه صحبت های خود گفت: این جلسات نه تنها باعث شناسایی فرصت های جدید سرمایه گذاری می شود، بلکه مشکلات پرونده های سرمایه گذاری های مشارکتی قبلی را نیز حل و فصل می کند، به گونه ای که در این مدت موضوعات ۳ ، ۴ پرونده مشارکتی که با مشکلات زیادی مواجه شده بود، حل و فصل شد.

وی با اشاره به شناسایی ریز پروژه های مشارکتی به عنوان فرصت های جدید در محله ها و مناطق ۲۲گانه شهر تهران افزود: امیدواریم با کمک سازمان سرمایه گذاری، مردم بتوانند سرمایه های خرد خود را برای شرکت در پروژه های شهری بیاورند تا هم خود منتفع شوند و هم شهر.

انتهای پیام/

۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۲
کد خبر: 37939

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 1 =