همکاری و تعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران و یگان حفاظت شهرداری تهران

در روز یکشنبه ۲۸ خرداد ماه طی نشستی با حضور سید هادی موسوی فرمانده یگان حفاظت شهرداری تهران و شادی مالکی مدیر عامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران دو مجموعه آمادگی خود را جهت همکاری فی مابین اعلام کردند.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی، در این نشست مالکی ضمن اشاره به مراجعه روزانه حداقل ۶ هزار دستگاه خودرو به مراکز معاینه فنی شهر تهران گفت: وجود نظم و امنیت در هر مجموعه خدمت رسان به عنوان یکی از شاخص‌هایی است که در میزان رضایت شهروند موثر است. بدون تردید با توجه به ظرفیت و توانمندی های مجموعه یگان این همکاری می تواند در ارتقاء سطح کیفی و تحقق این موضوع تاثیرگذار باشد.

در این جلسه سیدهادی موسوی ضمن تاکید بر نیاز حضور نیروهای یگان حفاظت شهرداری تهران در مراکز معاینه فنی خودرو به منظور ایجاد امنیت برای شهروندان، به شرح مجموعه فعالیت‌ها و همکاری‌های آن مجموعه با سایر بخش های مختلف شهرداری تهران پرداخت.

انتهای پیام/

۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۸
کد مطلب: 38174

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =