برگزاری داوری دومین رویداد نشان عاشقی در پایتخت

آثار دومین رویداد "نشان عاشقی" با حضور استادان خوشنویسی، گرافیک و تایپوگرافی در موزه خوشنویسی ایران داوری شد.

به گزارش شهر به نقل از اداره ارتباطات امور بین الملل سازمان زیباسازی شهر تهران؛ سید شهاب‌الدین شکیبا مدیر موزه خوشنویسی ایران با اشاره به آماده‌سازی پایتخت در ماه محرم از نصب المان‌های عاشورایی خبر داد و گفت: دومین رویداد نشان عاشقی با استقبال ۳۵۰ هنرمند و ارسال ۱۰۰۰ اثر به دبیرخانه این رویداد، با موضوع علم‌های عاشورایی برگزار شد.

مدیر موزه خوشنویسی ادامه داد: سال گذشته ۱۵۰ اثر انتخاب و بر روی تیغه علامت ساخته شد، امسال نیز ۱۵۰ اثر انتخاب خواهد شد که در مجموع ۳۰۰ اثر در ایام محرم در فضای شهری پایتخت به نمایش در خواهد آمد.

محمد سعید نقاشیان داور دومین رویداد عاشقی نیز ضمن تاکید بر استقبال خوب شرکت کننده‌ها نسبت به سال گذشته گفت:در داوری آثار به نوآوری و اصالت نوشتار صاحب اثر توجه ویژه شد و تلاش بر این است که آثار خاص و جدید انتخاب و در ایام محرم در سطح شهر به نمایش گذاشته شود.
 

انتهای پیام/

۶ تیر ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۲
کد مطلب: 38520

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =