شناسایی استعدادهای رسانه‌ای برای فعالیت در حوزه مدیریت شهری/ اجلاس «متروپلیس» نشان داد تهران تا چه اندازه برای دنیا اهمیت دارد

رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران گفت: دوره آموزشی کنش‌گری رسانه‌ای آرمانشهر با هدف شناسایی استعدادهای رسانه‌ای جهت فعالیت در حوزه مدیریت شهری برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار شهر، عبدالمطهر محمدخانی در آیین افتتاحیه دوره آموزشی کنش‌گری رسانه‌ای آرمانشهر با بیان اینکه هدف از برگزاری این دوره شناسایی خبرنگارانی است که بتوانند تعداد خبرنگاران متخصص شهری را افزایش دهد، اظهار کرد: ما در این دوره کمک خواهیم کرد که مسیر دستیابی به جایگاه شغلی در رسانه‌های مختلف برای شرکت‌کنندگان فراهم شود.


محمدخانی تاکید کرد: این دوره آغاز حرکت است و می‌تواند محلی برای انتخاب افرادی باشد که در دوره‌های کارگاهی دقیق‌تر حضور یابند. در دوره فعلی استعدادها شناسایی خواهند شد تا بتوان مراحل بعدی را طی کرد.

سخنگوی شهرداری تهران با تاکید بر اینکه خبرنگاران حوزه شهری باید بر مسائل مرتبط با این حوزه آشنایی داشته باشند، گفت: اولویت ما در این دوره آموزش خبرنگاران برای فعالیت در حوزه شهری است.

وی با اعلام اینکه تجربیات ما در این دو سال می‌گوید که تهران بدون شعار و اغراق یکی از بین‌المللی‌ترین و مهمترین شهرهای دنیاست، گفت: متاسفانه از این ظرفیت در سالهای اخیر چندان استفاده مطلوبی صورت نگرفته است؛ ما در مجمع متروپلیس این موضوع را مشاهده کردیم که تهران تا چه اندازه برای دنیا اهمیت دارد.

محمدخانی با بیان اینکه جمعیت شبانه تهران ۹ میلیون و ۴۰ هزار نفر و جمعیت روزانه آن نزدیک به ۱۳ میلیون نفر است، گفت: این جمعیت حتی به ۱۶ میلیون نفر نیز می‌رسد.

وی با بیان اینکه تهران در مجموع به اندازه ۱۰ شهر کشور جمعیت دارد، خاطرنشان کرد: جمعیت شهر ایلام بیش از ۵۰۰ هزار نفر است و این در حالی‌ست که منطقه ۴ تهران ۹۲۰ هزار نفر جمعیت دارد.

وی با اعلام اینکه تهران یکی از ۴۰ کلانشهر مهم دنیاست، خاطرنشان کرد: در پایتخت جمعیتی به اندازه ۱۶۰ ورزشگاه آزادی، زندگی می‌کنند و مهمترین دارایی این شهر، جمعیت آن است و به نوعی تنوع بی‌نظیر از اقشار جمعیتی در تهران حضور دارند.

محمدخانی، ترافیک، آلودگی هوا و بدمسکنی را از مهمترین چالش‌های تهران دانست و افزود: اگر نسبت استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی و وسایل شخصی جابجا شود، مشکل ترافیک و آلودگی هوا در کنار هم رفع خواهد شد؛ در حال حاضر از هر ۱۰ تهرانی ۶ تا ۷ نفر از وسایل نقلیه شخصی و ۳ تا ۴ نفر از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده می‌کنند.

سخنگوی شهرداری تهران با بیان اینکه در حال حاضر بیش از دو هزار و ۵۰۰ اتوبوس در پایتخت فعال هستند، گفت: بر اساس طرح جامع شهر، تهران به ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس نیاز دارد.

سخنگوی شهرداری تهران با تاکید بر اینکه بهترین نوع حکومت، مردم‌سالاری است، یادآور شد: مردم‌سالاری به ۲ شکل مستقیم و غیرمستقیم یا نیابتی اجرایی می‌شود و این موضوع در دنیا مطرح می‌شد که امکان مردم‌سالاری مستقیم وجود ندارد اما با رشد چشمگیر ابزارهای ارتباطی و دسترسی عموم مردم به شبکه‌های اجتماعی و امکان بحث و رای‌گیری، مردم‌سالاری مستقیم و بی‌واسطه مورد توجه قرار گرفت.

محمدخانی با بیان اینکه موضوع تخصص در مردم‌سالاری غیرمستقیم مطرح شده است، خاطرنشان کرد: با توجه به این موضوع، حکمرانی مشارکتی مورد توجه قرار گرفته و در این راستا، امور با مشارکت مردم دنبال می‌شود. شهرداری تهران در همین مسیر، طرح "من شهردارم" را در سال گذشته دنبال کرد و در بودجه سال ۱۴۰۲ طرح‌های محله‌ای و منطقه‌ای بر اساس پیشنهادات شهروندان و پس از کارشناسی‌ها بررسی و اولویت‌بندی شدند و با مشارکت ۳۷۰ هزار نفر و ۴۸۰ هزار رای، از بیش از ۲ هزار طرح، هزار و ۸۰ طرح ردیف بودجه دریافت کردند و به زودی رصد این طرح‌ها در سامانه عملیاتی خواهد شد.

رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران در پایان تاکید کرد: مشکلات کلانشهر تهران توسط مردم آن قابل رفع است و هر راهبرد و راهکاری بدون حضور و مشارکت مردم محکوم به شکست خواهد بود. 
انتهای پیام/
 

۱۰ تیر ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۶
کد خبر: 38704

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 12 =