واحد اداری جدید برای ابلاغ پاسخ شهرداری به شهروندان تشکیل شود

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران گفت:با توجه به اهمیت رعایت حقوق شهروندان و جلوگیری از ایجاد دعاوی جدید، ضرورت دارد شهرداری واحد اداری جدیدی را راه اندازی کند و نتیجه آن را به شورا گزارش دهد.

به گزارش خبرنگار شهر، نرجس سلیمانی در یکصد و شصت و ششمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به نحوه ابلاغ پاسخ شهرداری به شهروندان، اظهار کرد: با توجه به اهمیت رعایت حقوق شهروندان و جلوگیری از ایجاد دعاوی جدید، ضرورت دارد شهرداری واحد اداری جدیدی را راه اندازی کند و نتیجه آن را به شورا گزارش دهد.

وی افزود: بنده تذکر جدی دارم که نسبت به ارائه رسید به پرسشگران اقدام شود که در غیر این صورت اقدامات غیرقانونی است.

جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران هم با بیان اینکه قرار شده زمین شرکت واحد پایانه معلولین و جانبازان به استارت آپ ها اختصاص پیدا کند، اظهار کرد: این سامانه تنها امید معلولان برای دسترسی به مراکز آموزشی بود و این افراد برای اینکه دچار مشکلات زخم بستر نشوند ناچار به شرکت در کارگاه آموزشی بودند و یک پاتوق مجموعه معلولین بود.

وی ادامه داد: با گرفتن این فضا، شاهد در به دری معلولان بودیم؛ اینکه قرار است زمین به استارت آپ ها بدهیم زمین در این شهر زیاد است و می توانیم این زمین ها را اختصاص دهیم و این دیگر زمین خواری خواهد بود. در کجای برنامه چهار ساله چهارم این قدر به استارت آپ ها وزن دادیم که به مسئله درجه یک شهرداری تبدیل شده است و از شهرداری سوال داریم که چه میزان از ظرفیت به استارت آپ ها اختصاص پیدا کرده است؟

تشکری هاشمی با بیان اینکه ما باید برای شهرداری صلاحیت تعیین کنیم یا شهرداری برای شورا، اظهار کرد: در سطح شهر تهران می بینیم که فعالیت های هوشمندسازی به طور کامل تعطیل شده و وضعیت رایانه شهر، شرکت کنترل ترافیک و شرکت ارتباطات شهر را باید ببینیم. معلوم نیست با این وضعیت چرا برای واگذاری زمین تلاش می شود.

وی تأکید کرد: ما مصوبه ای داشتیم و تا ۱۶ خرداد به شهرداری فرصت دادیم که لایجه ای برای تحقق شعار سال ارائه دهد و دو ماه گذشته و شهرداری نسبت به موضوع بی تفاوت است. می توان معدل تذکرات را اینگونه بیان کرد که خاصیتی ندارد و شورا باید نسبت به این پاسخ های بی مفهوم و گرد تصمیمی بگیرد.

جعفر تشکری هاشمی پس از استماع گزارش مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی هم با بیان اینکه وقتی مصوب شده که تصمیمات به سازمان تاکسیرانی واگذار شود یعنی هیچ چیز درست نیست، گفت: در قانون بودجه سال ۱۴۰۲ مصوب شده که مدیریت و خرید ون ها به عهده شرکت اتوبوسرانی باشد اما مصوبه شورای شهر را تغییر می دهند.

وی افزود: این وضعیت می گوید که می خواهیم این سیستم را تعطیل کنیم؛ برای مرکز هوشمندسازی می توانید زمین ارائه دهید چرا ۵ هزار معلول را اینگونه بلاتکلیف می کنید؟ اگر بحث حسن نیت است این همه زمین در شهرداری وجود دارد و می تواند در اختیار قرار دهد.

تشکری هاشمی تأکید کرد: واگذاری این تصمیم به تاکسیرانی به معنای تعطیلی خدمات رسانی به جامعه معلولین است.

انتهای پیام/

۱۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۶
کد خبر: 40407

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 6 + 9 =