نواخته شدن زنگ آموزش فرهنگ ترافیک ویژه کودکان منطقه۲۲ 

در راستای تشریح آموزواره فصلی حرکت، کارگاه نقاشی و داستان نویسی ویژه کودکان منطقه ۲۲ در مجتمع فرهنگی و هنری امام علی(ع) برگزار شد. 

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۲۲ خداوردی معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه از برگزاری پنجمین آموزواره فصلی حرکت با همکاری معاونت حمل و نقل و ترافیک منطقه خبر داد و گفت: این برنامه با هدف ارتقا فرهنگ ترافیک، ترویج رفتارهای درست ترافیکی، پرهیز از اعمال نا ایمن در چرخه عبور و مرور شهری شهروندان برگزار شد. 

خدا بخشی معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه۲۲ نیز گفت: آموزواره یک مسابقه آموزشی-رقابتی است که هر دوره با یک رویکرد خاص در سطح تهران برگزار می شود که موضوع این دوره " رفت و آمد ایمن عابر پیاده" است.

وی افزود: در این کارگاه با آموزش‌های مناسب مربی های ترافیکی، کودکان به نقاشی و داستان نویسی با محوریت عبور و مرور ایمن پرداختند و نکات مهم عبور و مرور عابر پیاده توسط پلیس راهور منطقه، به کودکان بازآموخته شد.

همچنین؛ شهروندان منطقه ۲۲ می توانند با ارسال آثار هنری و فرهنگی خود در این مسابقه بزرگ کلانشهر تهران با موضوعات اعلام شده به رقابت بپردازند.

انتهای پیام//

۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۲
کد مطلب: 40632

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =